• Свеж
УЛТЕХНОВО 400 парчиња Стареење Сапун Капалка Книга И Подарок Домашна За Печат Јасни Свеќи Вреќи За Завиткување Запечатувач Филмски Сапуни За Мали Топлина Свеќа Тра?
zoom_in

УЛТЕХНОВО 400 парчиња Стареење Сапун Капалка Книга И Подарок Домашна За Печат Јасни Свеќи Вреќи За Завиткување Запечатувач Филмски

DEN 776.00

Стока
check Во продавницата

Полиолефински Кеси За Собирање : кесите за пакување со Смалување имаат отвор за поставување предмети, а потоа користат топлински или топлински тунели за да се намалат Занаети Торба За Собирање Топлина : Широко се применува за да ги запечатите предметите за да ја одржувате свежа или да се смалите за складирање. Целофанска Обвивка За Собирање : Нашата чиста торба за обвивка за смалување користи пвц филм без мирис, кој е помек од обичниот филм и полесен за пакување. Смалуваат Пакет Торба : 400 Парчиња Смалуваат Филм Топлина Шише Печат Торба Пакување Филм За Капка Шише. Вреќи за топлинска Заптивка : Транспарентен и убав материјал, што ви овозможува јасно да ја видите содржината. Не е лесно да се искине и. Полиолефински Кеси За Собирање : кесите за пакување со Смалување имаат отвор за поставување предмети, а потоа користат топлински или топлински тунели за да се намалат. Занаети Торба За Собирање Топлина : Широко се применува за да ги запечатите предметите за да ја одржувате свежа или да се смалите за складирање. Целофанска Обвивка За Собирање : Нашата чиста торба за обвивка за смалување користи пвц филм без мирис, кој е помек од обичниот филм и полесен за пакување. Смалуваат Пакет Торба : 400 Парчиња Смалуваат Филм Топлина Шише Печат Торба Пакување Филм За Капка Шише. Вреќи за топлинска Заптивка : Транспарентен и убав материјал, што ви овозможува јасно да ја видите содржината. Не е лесно да се искине и. Пакетот Вклучува 400 x Карактеристики на филмови што се собираат топлина-може да се користи повеќе пати за да се запечати предметот за да се одржува свеж или да се намали за складирање. - Исто така, може гребнатини, вдлабнатини и оштетување на производот, задржувајќи го свежиот мирис.

Поврзани производи..