• Свеж
ВИКАСКИ Ткаени Корпи За Складирање Сад За Плетење Предиво Со Дупки Керамички Контејнер За Плетење Контејнер За Плетење Капчиња Додатоци Организатор За Капчиња Пл?
zoom_in

ВИКАСКИ Ткаени Корпи За Складирање Сад За Плетење Предиво Со Дупки Керамички Контејнер За Плетење Контејнер За Плетење Капчиња

DEN 1064.00

Стока
check Во продавницата

Чаши За Складирање Предиво-Сад За Складирање Предиво со Врежани Дупки - Додатоци За Капчиња За Плетење - Прекрасен Декор Функционален Диспензер За Предиво - Предиво Садот За Предиво Може Да Држи Топчиња од Предиво на Фиксно Место и Да ги Одржува Чисти кога Плетете или Хеклате Овој Уникатен И Организатор Со Дупки Непречено Го Извлекува Предивото и не Се Заглавува за време на Плетењето, Што Ви Носи Среќно Расположение. Сад за плетење Предиво Со Држач За Кука За Капчиња Можете Да Чувате Капчиња Во Дупките Кога Ќе, што може Да Ви Донесе Добро Искуство. Оваа Рачно Изработена Чинија за Складирање Можете Да ја Подарите На Вашите Пријатели или Семејство, Многу Погодна за Предиво Лесно се Лизга. Керамички Сад За Складирање На Плетење Ставете Предиво Во Садот и Нахранете го Предивото Преку Вртливиот Отвор. Практично И Практично. Овој Керамички Сад За Складирање е Многу Лесен и Едноставен за Употреба и не Бара Комплициран Процес на Работа, Обезбедувајќи Ефикасност и Искуство. Организатор На Додатоци за капчиња Произведен со Супериорни Материјали, Садот за Предиво е Многу Практичен и За Терминска Употреба. Можете Лесно Да Го Решите Досадниот Проблем На Расфрлање Наоколу, Овој Организатор На Волна Од Нас Е Едноставен Во Структурата, Но Многу Лесен за Употреба, Обезбедувајќи Ја Својата Практичност. Предиво Држач Сад Тоа Може Да биде Практичен Подарок За Пријателите или Семејството Кои Сакаат Да Плетат, и Тие Ќе Го Сакаат Многу. Овој Сад За Складирање Предиво Е Добро Направен, Строги Барања за Производство, Извонредност, Придржување кон Прагматизмот и Квалитетот на Прво Место. Опис керамички сад за складирање предиво. Тоа е одличен помошник кога капчите или плетете. Може да се користи не за предиво, туку и за други додатоци за капчиња. Совршен подарок за љубителите на плетење или капчиња! капчиња предиво држач сад, практични и убави.

Поврзани производи..