• Свеж
Заварувач маска, отпорна на топлина, маска за заштита на шлем за заварување со леќи
zoom_in

Заварувач маска, отпорна на топлина, маска за заштита на шлем за заварување со леќи

DEN 253.76

Стока
check Во продавницата

Опсег на примена : Маска за заварувачи е погодна за обезбедување целосна заштита за заварувачите Детален модел на апликација, ве молиме проверете внимателно пред купувањето. Материјал со висок квалитет : Маска за заварувачи е изработена од висококвалитетна кукавици, сунѓер и стаклен материјал, што е апсорбирање на пот, отпорни на топлина, дише, повеќе отпорни на абење и издржливи. Професионално направени, високи перформанси. Професионален дизајн : Маска за заварувачи усвојува процес на професионален дизајн и строго ја следи контролата на квалитетот на фабриката. Мерачот има стабилни перформанси и неговата точност за мерење е 4%. Може ефикасно да спречи предмети како што се сплитри, заварување на згура и прашина од напаѓање и горење на вратот и лицето. Лесно за инсталирање : Маската за заварувач е лесна за склопување и расклопување. Професионалната инсталација е препорачливо за да се избегне проблеми или оштетување. Куката и на задниот дел од маската овозможува брзо и лесно прилагодување на абење и големина. Пакување на производи : 1 x Шлемот за заварување со леќи. Спецификација : Карактеристики : Може ефикасно да ја спречи заварот, заварувањето згура, прашината и другите предмети инвазија на горење на вратот и лицето. Леќите со капакот на отворено избегнуваат чести ставање/исклучување за да ја проверат позицијата на точката на заварувањето, што ја прави работата на заварувањето поудобно и побезбедно. Маската усвојува врвен материјал и сунѓер гледајќи ја рамката на Арес, издржлива, апсорпција на пот, топлински резистентно, дише, многу удобно за носење.

Features:
It can effectively prevent the petard, welding slag, dust and other objects invasion to burnthe neck and face. :
The lens with flip-open cover avoids frequent putting on/off to check welding point's position, which makes welding work more convenient and safer. :
The mask adopts premium material and sponge viewing ares frame, durable, sweat absorption, heatresistant, breathable, very comfortable to wear. :
With the hook& on mask's back for quick, convenient wearing and size adjustment. :
Ideal accessory to provide full protection for welding workers.:
Specification:
Condition:
Brand New and High Quality
Material:
Cow Leather+Sponge+Glass
Color:
Sun Yellow+Black(Shown as pictures)
Helmet Height:
Approx. 29cm/11.42inch
Helmet Thickness:
Approx. 1.4mm/0.55inch
Head Circumference:
Approx. 60cm/23.62inch
Lens Dimension(LxW):
Approx. 9 x 4cm/3.54 x 1.57inch
Weight:
Approx. 410g
Packing List:
1 x Welding Helmet with Lens:
Notes:
All size datum are measured by hand, please allow small deviations. :
The actual item's color may be slightly different from the pictures shown on web due todifferent monitors. We appreciate your understanding. :
The lens on the mask do not have auto darkening function.:

Поврзани производи..