• Свеж
ЗИХДП Флексибилна Кабелска Вратоврска, Пластична Кабелска Вратоврска За Самозаклучување, Вратоврска За Кабел Со Двоен Круг Со Прстен За Влечење За Спортска Опрем?
zoom_in

ЗИХДП Флексибилна Кабелска Вратоврска, Пластична Кабелска Вратоврска За Самозаклучување, Вратоврска За Кабел Со Двоен Круг Со Прстен За Влечење

DEN 243.04

Стока
check Во продавницата

Тип на Самозаклучување : има дизајн на прицврстувач за самозаклучување за да постигне силна моќна брава, лесно ракување и да спречи лабаво, способно да ги држи работите цврсто Преносна Вратоврска : Опремена со уникатен дизајн на прстен за влечење, лесен за носење и употреба, можете да висат на ременот или џебовите на торбата, додека вратоврската за кабел не зазема многу простор. Мултифункционално : Може да се користи за чување на вашите работи, исто така корисно за цврсто држење на манжетните за спортски костуми, способни да обезбедат повеќе методи за користење. Пластичен Материјал : Изработен од висококвалитетен пластичен материјал со висока јачина, отпорен на абење, не е лесно да се скрши за долг работен век, освен ако не ја саботирате вратоврската. Силно Заклучување : Обезбедува силно заклучување на воздржаноста што ви треба точно, поради лесната, преносливоста и високата цврстина, може да биде добар помошник во некоја ситуација. Тип на Самозаклучување : има дизајн на прицврстувач за самозаклучување за да постигне силна моќна брава, лесно ракување и да спречи лабаво, способно да ги држи работите цврсто. Преносна Вратоврска : Опремена со уникатен дизајн на прстен за влечење, лесен за носење и употреба, можете да висат на ременот или џебовите на торбата, додека вратоврската за кабел не зазема многу простор.

Item Type:
Cable Tie
Material:
Plastic
Application:
For Outdoor Sports
Weight:
Approx.38g/1.3oz
Package List:
1 x Strap:
1 x Pull Ring :

Поврзани производи..