• Свеж
Vndueey мали магнети, 150 парчиња мали магнети за табла, ретки земјини магнети, мини правоаголни магнетни ленти за фрижидер, минијатури, занаети за DIY, научни, домови, кан?
zoom_in

Vndueey мали магнети, 150 парчиња мали магнети за табла, ретки земјини магнети, мини правоаголни магнетни ленти за фрижидер,

DEN 63.84

Стока
check Во продавницата

【Wide Application】The strong magnets heavy duty can be widely used in home, office, classroom, garage, scientific experiments, educational projects, etc You can not only use these mini rectangular magnets neodymium to store tools, hang keys, DIY craft, Поправувач на врата од плакарот, дисплеј за шкафче, магнети на табла, поправка на паричници, но исто така користете ги овие магнети за фрижидер за да објавувате календари, фотографии, белешки, сметки, тајмери ​​за кујна на фрижидери. 【Премиум материјал】 Мал неодимиумски магнети се изработени од неодимиум железо борбени магнетни материјали, кои се повеќе магнетни од феритните магнети. Тие можат да бидат цврсто прикачени на која било метална површина. Правоаголни неодимиумски магнети Тешката должност се трајни магнети и секогаш постојат моќни магнетизам!. 【Погодна големина】 Големината на силните ленти за неодимиумски магнети е 8x3x2mm (околу 0,31 "x 0,12" x 0,08 "). Толеранции : ± 0,2 mm x ± 0,2 mm. Мини -правоаголен редок магнет на Земјата е многу погоден за дневна употреба во домот и гаража. Со овие магнети со фрижидер возрасни, можете полесно и брзо да ги чувате и организирате вашите предмети, правејќи го вашиот живот поудобен! , што може да спречи 'рѓа и корозија. Одвојување на ретките магнети на Земјата на правилен начин и внимавајте да не се судри, оштетува или да се здроби за време на работењето.

Поврзани производи..