• Свеж
Хемотон Универзална Алатка Дрво Нож За Складирање Блок Универзален Нож Блок Дрвен Нож Држач За Нож За Домаќинство Држач За Организатор За Големи Мали Ножеви Прибо?
zoom_in

Хемотон Универзална Алатка Дрво Нож За Складирање Блок Универзален Нож Блок Дрвен Нож Држач За Нож За Домаќинство Држач За Организатор

DEN 363.04

Стока
check Во продавницата

Површината е мазна и Помогнете да ги одржувате уредни вашите работни површини и ормари и да заштедите простор. Мултифункционална решетка за складирање, природен боров материјал, безбеден и невкусен, еколошки и здрав. Доволно простор за организирање кујнски прибор, ова е практична алатка за вашата кујна. Рабовите се мазни и кружни, без бруси и нема да ја оштетат кожата. Опис Оваа решетка За складирање на секачи е изработена од висококвалитетни материјали, кои можат да ви помогнат да ги организирате ножевите и да ја направите кујната поуредена. Слободен слот дизајн, може да се сместат повеќе предмети во исто време. многу погоден за употреба во семејни кујни. Карактеристики-Боја : Чоколадо-Материјал : Бор дрво - Големина : 21. 03во-Мултифункционална решетка за складирање, природен боров материјал, безбеден и невкусен, еколошки и здрав.- Површината е мазна и.- Рабовите се мазни и кружни, без бруси и нема да ја оштетат кожата.- Доволно простор за организирање кујнски прибор, ова е практична алатка за вашата кујна.- Помогнете да ги одржувате уредни вашите работни површини и ормари и да заштедите простор. Пакет Вклучувајќи 1 х машина решетката.

Поврзани производи..