• Свеж
BZB стока 5 нозе високи Божиќни надуени Дедо Мраз и три ирваси на моторцикл на отворено затворено декорација за украсување декор на отворено затворен затворен празн?
zoom_in

BZB стока 5 нозе високи Божиќни надуени Дедо Мраз и три ирваси на моторцикл на отворено затворено декорација за украсување декор на отворено затворен

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Полиестер Мерки за надуена големина (L x W x H) : 63 x 41 x 61 инч. Самото се надува во момент кога се приклучува на стандарден електричен излез. Осветли за подобро ноќно гледање и се отклонува за компактно складирање. Влога, тетри и вентилатор на воздухот вклучени за брзо и лесно поставување. Одлично за затворено, на отворено, забава, сценска реквизит и многу повеќе. Мерки за надуена големина (L x W x H) : 63 x 41 x 61 инч. Самото се надува во момент кога се приклучува на стандарден електричен излез. Осветли за подобро ноќно гледање и се отклонува за компактно складирање. Влога, тетри и вентилатор на воздухот вклучени за брзо и лесно поставување. Одлично за затворено, на отворено, забава, сценска реквизит и многу повеќе.

Поврзани производи..