• Свеж
Duoyuting RCA аудио кабел, iOS телефон до 2 машки RCA стерео аудио y-адаптер за iPhone/звук кутија/засилувач/домашен театар итн.
zoom_in

Duoyuting RCA аудио кабел, iOS телефон до 2 машки RCA стерео аудио y-адаптер за iPhone/звук кутија/засилувач/домашен театар итн.

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

[Широка компатибилност] : Овој Duoyuting 2 машки аудио кабел RCA е погоден за повеќето мобилни уреди на i OS систем На пример, i Phone 5/5s/SE/6/6 P/7/7 P/8/8p/x/xr/xs/xs max/11pro/11pro max/se2020/12/11pro/12pro max/13/mini/pro /Pro max/итн. Паметни телефони од типот на молња за звучни кутии / засилувачи / домашно кино, итн. (Не може да се користи со i Pod case). 【Квалитет на звук со висока дефиниција】 Усакајте нов надграден чип за сертификација на MFI, позлатени терминали RCA, висококвалитетна бакарна жица без кислород. Заштитниот слој е анти-мешање за да се обезбеди квалитетот на преносот на сигналот. 【Трајлив плетенка кабел】 Аудио кабелот со најлон плетенка заштитен слој е прикажан со силна јачина на затегнување, мекост, мала тежина, без затегнување и лесно складирање. 【Приклучете и пуштајте】 Ова е лесен за употреба адаптер кој не бара инсталација на апликации, сè додека вашиот приемник или засилувач има удобен помошен влез на RCA поврзан со вашиот i Phone на едниот крај и вашиот аудио уред (црвена : R, бела : Ј) од друга страна. Само уживајте во омилената HD музика. Совршено е за патувања за возење, забави и состаноци. 【Професионална услуга. Ако имате какви било прашања, можете да контактирате со нас во секое време, нашиот тим за услуги на клиентите ќе ви одговори во рок од 24 часа. Ако аудио кабелот RCA не работи, обидете се да ја надградите вашата верзија на i Phone i OS. Ако верзијата е премногу стара, производот може да не се препознае или не е компатибилен! 2, телефонот преку аудио -излезниот сигнал за аудио кабел не може директно да го вози звучникот без свој засилувач!. [Широка компатибилност] : Овој Duoyuting 2 машки аудио кабел RCA е погоден за повеќето мобилни уреди на i OS систем. На пример, i Phone 5/5s/SE/6/6 P/7/7 P/8/8p/x/xr/xs/xs max/11pro/11pro max/se2020/12/11pro/12pro max/13/mini/pro /Pro max/итн. Паметни телефони од типот на молња за звучни кутии / засилувачи / домашно кино, итн. (Не може да се користи со i Pod case). 【Квалитет на звук со висока дефиниција】 Усакајте нов надграден чип за сертификација на MFI, позлатени терминали RCA, висококвалитетна бакарна жица без кислород. Заштитниот слој е анти-мешање за да се обезбеди квалитетот на преносот на сигналот. 【Трајлив плетенка кабел】 Аудио кабелот со најлон плетенка заштитен слој е прикажан со силна јачина на затегнување, мекост, мала тежина, без затегнување и лесно складирање.

Поврзани производи..