• Свеж
Пренослив Фен За Вентилатор за Нокти за Гел за Лак За Уметност, Машина За Дување Фен За Брзо Сушење Нокти За Салони За Нокти Ноктите На Нозете
zoom_in

Пренослив Фен За Вентилатор за Нокти за Гел за Лак За Уметност, Машина За Дување Фен За Брзо Сушење Нокти За Салони За Нокти Ноктите

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Материјал : Изработен од висококвалитетен пластичен материјал и безбеден, цврст и издржлив Мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење. Розова Мини Големина : 15см х10см х 6см/5,9 инчи х 3,9 инчи х 2,3 инчи (Прибл). Пренослив дизајн, лесен за движење и употреба. Лесен за употреба : работи Батеријата, нема потреба од електрична енергија. Нема прекинувач, нема автоматски сензор, само притиснете. Потребни се 2 A батерии (не се вклучени). Најдобар подарок : овој мини вентилатор за нокти е одличен подарок за роденден/одмор за ќерки, тинејџери и жени кои сакаат да сликаат нокти или учат уметност за нокти. Апликација : може да се користи за брзо сушење на лакот. Погоден за употреба во салони за нокти, забави, домови и патувања, заштеда на време за уметност на ноктите, практично за употреба. Погоден за сушење на ноктот и ноктот на нозете. Материјал : Изработен од висококвалитетен пластичен материјал и безбеден, цврст и издржлив. Мала тежина и во мала големина, лесна за чување и носење. Розова Мини Големина : 15см х10см х 6см/5,9 инчи х 3,9 инчи х 2,3 инчи (Прибл). Пренослив дизајн, лесен за движење и употреба. Лесен за употреба : работи Батеријата, нема потреба од електрична енергија. Нема прекинувач, нема автоматски сензор, само притиснете. Потребни се 2 A батерии (не се вклучени). Најдобар подарок : овој мини вентилатор за нокти е одличен подарок за роденден/одмор за ќерки, тинејџери и жени кои сакаат да сликаат нокти или учат уметност за нокти. Апликација : може да се користи за брзо сушење на лакот.

Material:
plastic
Size:
15cmx10cmx6cm/5.9inch x 3.9inch x 2.3inch(Approx)
Color:
Pink
Easy to use:
Battery operated, no electricity needed. No switch, no automatic sensor, just press. Requires 2 AA batteries (not included). :
Best Gift:
This mini nail fan is a great birthday/holiday gift for daughters, teens & women who love painting their nails or are learning nail art. :
Application:
Can be used to quickly dry nail polish. Suitable for use in nail salons, parties, homes and travel, saving nail art time, practical for use. Suitable for drying fingernail and toenail. :
Package Included:
1 x Nail Fan Dryer :

Поврзани производи..