• Свеж
Организатор за складирање чевли за чевли за чевли со седиште, 5-степени индустриски бесплатни решетки за чевли за влез, полици за организатор на тесни решетки за че?
zoom_in

Организатор за складирање чевли за чевли за чевли со седиште, 5-степени индустриски бесплатни решетки за чевли за влез, полици за организатор

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

✔ Мол-клупа за чевли за употреба : Овој организатор на решетката за чевли е комбинација на решетки за чевли и клупа ви помага да заштедите простор Полиците за решетки за чевли 4 може да се одржат за вашите нормални чевли од 13-15 метри, како и висок оддел за вашите чизми за снег, работни чизми или повисоки предмети; Топ полица од дрво е совршена за кутии за складирање, торба, клуч, резервоар за складирање, чаша, капи, капи, капи, капи, капи, чанти или други суровини. Intvintage Industrial Design : Стилската рустикална кафеава површина од дрво во комбинација со цврста метална рамка, клупата за чевли му обезбедува на госпоѓо удобно место да седите и да ги облекувате чевлите. Совршен избор за ентузијасти во индустриска естетика, оваа клупа за чевли го носи вашиот дом Суштински простор за складирање. ✔ Истегнете ја клупата за чевли опремена со прилагодливи стапала, што може да му помогне на решетката за чевли да ја задржи рамнотежата дури и на нерамниот кат и да спречи вашиот кат да биде изгребан. ✔ Перфекција на избор за мал простор : Компактниот дизајн, единиците се стабилни за да го зголемат вашиот простор за складирање вертикално, совршен за ограничен мал простор, тоа е одлична опција за заштеда на простор за секоја куќа, студентски дом или стан. Вашиот влез, фоаје, ходник, плакарот или кал. ✔ Лесно поставување : решетката за чевли може лесно да се собере во рок од 10-15 минути. Индустрискиот изглед на решетката за чевли ќе му донесе на вашиот дом еден вид топла атмосфера и ќе обезбеди погодно место за да седите и да ги облечете чевлите пред да излезете надвор врата.

Поврзани производи..