• Свеж
Осигурувач Дистрибуирана кутија за напојување Комуникација Модулација на модулација Метод на пулсот модулација на модулација на напон 12V со одложена функција за ?
zoom_in

Осигурувач Дистрибуирана кутија за напојување Комуникација Модулација на модулација Метод на пулсот модулација на модулација на

DEN 733.60

Стока
check Во продавницата

【Опсег на примена】 Енергетската кутија е погодна за системот за контрола на пристапот, секој канал е заштитен со осигурувач, заштита на молња, услужен живот е неколку пати подолг од обичниот Function Функција за прилагодување】 Користете модулација на ширина на пулсот (PWM) Тип целосно прилагодливо напојување со електрична енергија за контрола на пристап, армирана структура на школка, лесен за употреба, побезбеден и донесување на корисниците добро искуство. 【Природно ладење】 Производот усвојува природен режим на ладење и нема да има прегревање. Ова може добро да го заштити напојувањето, не е лесно да се оштети контролата на пристапот, а дизајнот е нов. 【Лесен за инсталирање и отстранување на методот на вертикална инсталација е усвоен, а корисникот се инсталира според упатствата. Операцијата е едноставна и удобна, заштеда на време и ефикасно, а расклопувањето е погодно. 【Одложено исклучување】 Излез на постојан напон 12 V, со одложена функција за исклучување, корисниците не треба рачно да се исклучуваат рачно, лесен за употреба, можат да донесат многу погодност. 【Опсег на примена】 Енергетската кутија е погодна за системот за контрола на пристапот, секој канал е заштитен со осигурувач, заштита на молња, услужен живот е неколку пати подолг од обичниот. Function Функција за прилагодување】 Користете модулација на ширина на пулсот (PWM) Тип целосно прилагодливо напојување со електрична енергија за контрола на пристап, армирана структура на школка, лесен за употреба, побезбеден и донесување на корисниците добро искуство. 【Природно ладење】 Производот усвојува природен режим на ладење и нема да има прегревање. Ова може добро да го заштити напојувањето, не е лесно да се оштети контролата на пристапот, а дизајнот е нов. 【Лесен за инсталирање и отстранување на методот на вертикална инсталација е усвоен, а корисникот се инсталира според упатствата.

Item Type:
Power Supply Box
Model:
12V-10A-9CH UPS
Type:
Communication power
Modulation Method:
Pulse width modulation (PWM)
Transistor Connection:
Full-bridge
Input Voltage:
12(V)
Output Power:
240(W)
Output Voltage:
100-260(V)
Working Efficiency:
85(%)
Output Ripple Noise:
45mpv
Output Voltage Accuracy:
1(%)
Voltage Adjustment Rate:
1(%)
Load Adjustment Rate:
1(%)
Product Certification:
CE
Output Current:
10(A)
Working Frequency:
50-60(HZ)
Working Temperature:
-20-80()Series
Scope of Application:
Access control system
Extended Function:
Delayed power-off
Installation:
Vertical installation
Cooling Fan Type:
Natural cooling
Package List:
1 x Power Supply Box:
1 Bag Accessories :

Поврзани производи..