• Свеж
Jitterbug Air Површинска подготовка алатка за подготовка Метална боја Rust Stripper отстранувач за отстранување на лепење на лепак за лепак за лепак, пневматски централен вак?
zoom_in

Jitterbug Air Површинска подготовка алатка за подготовка Метална боја Rust Stripper отстранувач за отстранување на лепење на лепак

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Иновативна рачка од 180 ° за прецизна потпора и контрола Единствени чувари на безбедност на двојна страна и интегрален систем за екстракција на прашина за безбедно и чисто работење. Планетарниот систем на опрема е да се засили вртежниот момент. Ергономскиот зафат на перница изолира против студот и вибрациите. Излезот за издувни гасови во задниот дел на алатката овозможува лесни операции. Иновативна рачка од 180 ° за прецизна потпора и контрола. Единствени чувари на безбедност на двојна страна и интегрален систем за екстракција на прашина за безбедно и чисто работење. Планетарниот систем на опрема е да се засили вртежниот момент. Ергономскиот зафат на перница изолира против студот и вибрациите. Излезот за издувни гасови во задниот дел на алатката овозможува лесни операции.

Поврзани производи..