• Свеж
Таблет Компјутер Случај Таблет Случај Компатибилен Со iPad Pro 12,9 Инчи 2021 Магнетна Затворач Преклопен Држач За Преклопување Капак Со Капак За Автоматско Будење/Табле?
zoom_in

Таблет Компјутер Случај Таблет Случај Компатибилен Со iPad Pro 12,9 Инчи 2021 Магнетна Затворач Преклопен Држач За Преклопување

DEN 1276.80

Стока
check Во продавницата

1Висок квалитет и 100% сосема нов.Повеќе материјал обезбедува повеќеслојна заштита од прашина, ,гребење или шокови.Внатрешноста на микрофибер без меки гребнатини додава удобност и дополнителен слој на заштита. ●Компатибилност● : Специјално дизајниран Компатибилен Со i Pad Pro 12,9 Инчи 2021 Tablet.It нема да биде компатибилен со другите модели На Таблети.Ве молиме проверете го задното дно на вашиот i Pad за да го пронајдете бројот на моделот. €Целосна Заштита На телото : Премиум стп кожа надворешноста нуди голема заштита од отпечатоци од прсти и гребнатини.Мека тпу назад школка заштитете Го Капакот На Куќиштето На Таблетот од удари, капки и удари.Нудат голема заштита од секојдневна употреба.Висок квалитет и 100% сосема нов.Повеќе материјал обезбедува повеќеслојна заштита од прашина, ,гребење или шокови.Внатрешноста на микрофибер без меки гребнатини додава удобност и дополнителен слој на заштита. ●Компатибилност● : Специјално дизајниран Компатибилен Со i Pad Pro 12,9 Инчи 2021 Tablet.It нема да биде компатибилен со другите модели На Таблети.Ве молиме проверете го задното дно на вашиот i Pad за да го пронајдете бројот на моделот. €Целосна Заштита На телото : Премиум стп кожа надворешноста нуди голема заштита од отпечатоци од прсти и гребнатини.Мека тпу назад школка заштитете Го Капакот На Куќиштето На Таблетот од удари, капки и удари.Нудат голема заштита од секојдневна употреба.

Поврзани производи..