• Свеж
Dbylxmn Контејнери За Кујна Трислојна Кутија За Складирање Зачувување Храна Кутија За Складирање Кнедли Што Може Да Се Редат Проѕирна Кутија За Складирање Храна Пого?
zoom_in

Dbylxmn Контејнери За Кујна Трислојна Кутија За Складирање Зачувување Храна Кутија За Складирање Кнедли Што Може Да Се Редат Проѕирна

DEN 680.00

Стока
check Во продавницата

100% пп Дното на Крцкавиот Има Дизајн Што не се лизга Што Му Овозможува Да Остане Посигурно во Фрижидерот. 3 Контејнери За Подготовка На Оброци со Капаци Херметички Контејнери За Складирање Храна Со Израмнувач Вакуумски Заптивка Контејнери За Кафе Шеќер Брашно За Кујнски Контра Канти За Складирање Со Капаци 30 Микробранови Готвење Метални Зачини Чаши За Перење Стаклени Контејнери за Организирање. Нашите Пластични Канти За Ладилници Со Капаци Се Направени За Да Ви Обезбедат Удобен, хигиенски И исплатлив Начин За Поголема Структура На Начинот На Чување На Вашето Месо и Намирници, Истовремено Помагајќи Да Се Намали Нередот За Да Ги Организирате Сите Ваши Работи Во Станот Контејнери За Ручек За Мажи Пресечени Контејнери За Храна Со Капаци Херметички Контејнери За Складирање Храна Со Израмнувачи Контејнери за Складирање Храна За Оставата, Чајната Кујна Стаклени Контејнери За Складирање Храна За Оставата, Чајната кујна. Направено Со Издржлива, - И-Пластика, Нашето Складирање На Кабинетот За Фрижидер Е Направено За Да Обезбеди Сигурна И Долгорочна Употреба. Ние Не Користиме Никакви Штетни Хемикалии Или Состојки за Да Се Осигураме Дека Нашите Садови за Складирање не Влијаат на Вкусот на Вашата Храна. Корпи за Организирање Контејнери За Движење На Оставата, Чајната Кујна Може Да Складира Станбени Работи Големи Контејнери За Складирање Стакло Контејнери За Ручек За Мажи Стаклени Контејнери За Перење За Организирање Кујнски Корпи за Складирање. Нашите Канти За Складирање Храна Во Фрижидер Се Совршен Избор За Чување Месо, Зеленчук, Кнедли, Исто Така Е Совршен За Складирање На Шпагети, Лазања, Тестенини И Сите Видови Тестенини.

Поврзани производи..