• Свеж
50 ПАРЧИЊА Мрзлива Крпа Кујна За Еднократна Употреба Сува И Влажна Двојна Употреба Домашна Работа Чистење Кујнска Хартија Специјална Хартија За Домаќинство Крпа З?
zoom_in

50 ПАРЧИЊА Мрзлива Крпа Кујна За Еднократна Употреба Сува И Влажна Двојна Употреба Домашна Работа Чистење Кујнска Хартија Специјална Хартија

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

[Високо Абсорбента Како Хартија] - Нашата Ролна За Крпа За Чистење За Повеќекратна Употреба Е Изработена од Пулпа Од Девствено Дрво и Пп Материјал, Кој е Посилен, Поапсорбентен и Поиздржлив од Обичните крпи Крпата За Чистење Има Одлична Апсорпција На Вода И Масло Кога Е Сува, А Исто Така Обезбедува Супериорна Моќ На Чистење И Перење Кога Е Влажна. [Цврст Пешкир] - Нашите Крпи За Садови За Еднократна Употреба Се Повеќекратно Употребливи Пред Да бидат Фрлени, Тие се Многу Издржливи и Нема да се Распаднат При Мокрење или Чистење На Тврдоглави Дамки. Задебелената Крпа за Чистење За Повеќекратна Употреба Е Супер Лесна За Чистење, Миење Раце и Сушење На Воздух За Најдобри Резултати и Подолг Век на траење (Не Користете Машина за перење. [Моќ За Чистење] - Нашите Повеќенаменски Марамчиња За Повеќекратна Употреба Бришат Се Што Е Чисто И Прават Тврдоглавите Дамки Да Исчезнат Додека Не Оставаат Влакненца. Оваа крпа за Садови за Еднократна Употреба погодна за Кожата Се Чувствува Удобно И Доволно Меко за Да Го Избрише Стаклото, Мебелот. [Повеќенаменски] - Одлична Крпа За Чистење За Еднократна Употреба За Сушење, Чистење Од Кујна До Бања, Автомобил, Р., Бања, Одлична За Брзо Бришење Истури, Дамки и Други Дамки Со Помалку Напор и Без Повеќе Неред! Нашите Крпи За Чистење За Еднократна Употреба Ви Го Олеснуваат Животот.

Поврзани производи..