• Свеж
Bluetooth Тастатура И Глувчето Комбо, Ултра Тенок Пренослив Безжичен Тастатура Глувчето Постави Компактен За Android Windows таблет мобилен Телефон iPhone Ipad Компјутер Десктоп ?
zoom_in

Bluetooth Тастатура И Глувчето Комбо, Ултра Тенок Пренослив Безжичен Тастатура Глувчето Постави Компактен За Android Windows таблет

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Широко Компатибилност : тастатурата и глувчето компатибилен со i OS, андроид и windows систем Тие се совршени за i Phone, i Pad, i Pad Mini, i Pad Pro, i Pad Air, Android Samsung Windows Површина таблет мобилен телефон. Мала Тежина И Компактен : тенкиот, симпатичен и лесен дизајн може лесно да се стави во ранец или чанта и лесен за носење насекаде, погоден за домашна училишна канцеларија или патување. Совршен за пишување е-пошта, земање белешки, документ. Големина на тастатурата : 24,7 х 5,8 х 0,5 см/ 9,72 х 5,9 х 0,19 инчи, големина На Глувчето : 11 х 5,8 х 2,9 см/4,33 х 2,28 х 1,1 инч. Тивко И Удобно Пишување, Тивок Клик : квадратни чоколадни капачиња, копчиња структурирани со ножици, Мала надворешна тастатура и нем глушец, кои ви овозможуваат тивко да пишувате на вашиот таблет, i Pad, i Phone и паметен телефон итн. и ви овозможуваат удобно и пријатно искуство со пишување. Поврзување со Bluetooth : Тастатурата и глувчето прифаќаат напредна технологија за bluetooth чипови за да обезбедат стабилна и моќна безжична врска, лесна е за поврзување и лесна за употреба.работното растојание е до 10 метри. Удобно И Тивко Пишување : тастатурата прифаќа РАСПОРЕД НА QWERTY и копчиња за структура на прекинувачот за ножици, што може да обезбеди удобно, одговорно искуство со пишување, ефикасно да ја подобри вашата работна ефикасност. Тивкиот клик на глувчето ја намалува бучавата и нема да ја попречува вашата работна средина. Метод на поврзување на тастатурата : 1 : вклучете ГО прекинувачот ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ. 2 : Притиснете ПОВРЗИ, индикаторот на логото На Bluetooth ќе трепка. 3 : вклучете го прекинувачот Bluetooth на мобилен уред како што е таблет/паметен телефон, побарајте Тастатура Bluetooth 3. 4 : Кликнете На Тастатурата Bluetooth на таблетот/паметен телефон, притиснете Го Внесете за да се поврзете. Метод на поврзување на глувчето : 1. На глувчето му требаат 2* ААА батерии (не вклучуваат) 2.

Поврзани производи..