• Свеж
Х-ДРИ 21мм - 44мм Опсег На Стегање 304 Стегач За Црево За Пеперутка Од Нерѓосувачки Челик 10 парчиња (21мм-44мм Ранго де сујекион 304 ацеро неоксидабилно Црево за Пеперутка С
zoom_in

Х-ДРИ 21мм - 44мм Опсег На Стегање 304 Стегач За Црево За Пеперутка Од Нерѓосувачки Челик 10 парчиња (21мм-44мм Ранго де сујекион

DEN 644.80

Стока
check Во продавницата

Стегите за црево за пеперутки со хидро проток овозможуваат брзо и секое прицврстување на каналот на фитинзите на јаката Изработено од квалитетен нерѓосувачки челик, ова црево стеги користи јазиче за затегнување во стилот на пеперутка. Не е потребен шрафцигер или алатка за затегнување. Само свртете го јазичето до посакуваното вклопување и бидете сигурни дека стегачот нема да се истегне или лизне.(Симплементе жире ла пештања ал ајусте десеадо и тенга ла сегуридад де кве ла абразадера бр севестирараравни се деслизара. Уникатната глава на завртката во форма на пеперутка лесно се извртува за затегнување на рацете без алатки.(Ла кабеза де торнило конформа де марипоса уница се туерс фасилменте пара апретар грев херамиентас. Стегите за црево за пеперутки со хидро проток овозможуваат брзо и секое прицврстување на каналот на фитинзите на јаката. Изработено од квалитетен нерѓосувачки челик, ова црево стеги користи јазиче за затегнување во стилот на пеперутка. Не е потребен шрафцигер или алатка за затегнување. Само свртете го јазичето до посакуваното вклопување и бидете сигурни дека стегачот нема да се истегне или лизне.(Симплементе жире ла пештања ал ајусте десеадо и тенга ла сегуридад де кве ла абразадера бр севестирараравни се деслизара. Уникатната глава на завртката во форма на пеперутка лесно се извртува за затегнување на рацете без алатки.(Ла кабеза де торнило конформа де марипоса уница се туерс фасилменте пара апретар грев херамиентас. 21мм-44мм Опсег На Стегање 304 Стегач За Црево За Пеперутка Од Нерѓосувачки Челик 10 парчиња 1. Стегите за црево за пеперутки со хидро проток овозможуваат брзо и секое прицврстување на каналот на фитинзите на јаката. Изработено од квалитетен нерѓосувачки челик, ова црево стеги користи јазиче за затегнување во стилот на пеперутка. Не е потребен шрафцигер или алатка за затегнување.Само свртете го јазичето до посакуваното вклопување и бидете сигурни дека стегачот нема да се истегне или лизне.

Product Name:
 Hose Clamp 
Package Content:
10pcs x Hose Clamp
Weight:
198g
Material:
304 Stainles Steel
Color:
Silver Tone
Design:
 Butterfly Handle Type
Band Width:
12mm / 0.47-inch
Band Thickness:
0.6mm / 0.024-inch
Handle Size:
20 x 24mm / 0.8-inch x 0.94-inch(L*W)
Clamping Range:
 21-44mm / 0.83-inch-1.7inch
Description in Spanish:
21mm-44mm Rango de sujeción 304 Acero inoxidable Butterfly Hose Clamp 10pcs:
Las abrazaderas de manguera tipo mariposa Hydro Flow hacen que todos los accesorios se acoplen rápidamente a las conexiones del collar.:
Hechas de acero inoxidable de calidad, estas abrazaderas de manguera utilizan una pestaña de ajuste tipo mariposa.:
No se requiere destornillador ni herramienta de apriete.:
Simplemente gire la pestaña al ajuste deseado y tenga la seguridad de que la abrazadera no se estirará ni se deslizará.:
La cabeza de tornillo con forma de mariposa única se tuerce fácilmente para apretar sin herramientas.:

Поврзани производи..