• Свеж
Нашата авантуристичка книга 3Д дрвена корица 60 страници со албум со фотографии, 11,9 x 7,6 инчи ретро патничко списание за парови, за најдобар пријател, за подарок за Де?
zoom_in

Нашата авантуристичка книга 3Д дрвена корица 60 страници со албум со фотографии, 11,9 x 7,6 инчи ретро патничко списание за парови, за

DEN 431.84

Стока
check Во продавницата

Дрвено Големина и капацитет : Овој албум со фотографии со големина 11,9 x 7,6 инчи и 30 листови / 60 страници. Поголема големина од обичните, така што ќе имате повеќе простор да ги поставите и снимате вашите спомени. Со овој бележник за албуми со фотографии, можете да добиете и 1*Исклучителна кутија за подароци и многу дополнителни додатоци. High Quality : The cover consists of two pieces of leather cardboard carved with our adventure book, which looks very high-end.And the 40 inner pages are made of retro style kraft paper, which is very suitable for writing, drawing and storing photos, и исто така е лесно да се чува долго време. Добрите : кориците се со 3Д чувство, буквите, глобус/светска мапа се сите во 3Д. Со 3 бакарни спојки, албумот за фотографирање на Streapbook изгледа толку добро. Идеја за подароци за уметнички дела : Овој бележник е дизајниран за значаен подарок за семејства и пријатели. Нема потреба да плаќате дополнителни пари за кутија за подароци. Одлично е за подарок за Денот на вinesубените, подарок за Божиќ, подарок за Денот на благодарноста, подарок за Денот на мајките, годишнина Подарок, подарок за туширање за бебиња, роденденски подарок, книга за гости за венчавки, складирање на фотографии, мемориска книга за парови, патни записи и книга за авантури. Пријателска услуга : Наша цел е да обезбедиме квалитетни производи и услуги, уверени сме дека ќе бидете задоволни со нашите производи, но некако во случај да не сте задоволни од вашата набавка, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас, ние ќе ви обезбедиме Најдоброто решение во рок од 24 часа. Обвивките се со 3Д чувство, буквите, глобусот/светската мапа се сите во 3Д. Со 3 бакарни спојки, албумот за фотографии за запишување изгледа толку добро.

Поврзани производи..