• Свеж
Телесно Цртан Филм Крпа За Садови Компримиран Сунѓер Избришете Сунѓери За Миење Садови Партал За Домашна Кујна Садови За Тенџере Чинии Алатка За Чистење Чистење Н?
zoom_in

Телесно Цртан Филм Крпа За Садови Компримиран Сунѓер Избришете Сунѓери За Миење Садови Партал За Домашна Кујна Садови За Тенџере Чинии

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Материјал : Самиот Памук Од Дрвена Пулпа Е Направен Од Дрвени Влакна, Што Не Ги Повредува Рацете Или Кожата Тоа не Е Само За Миење Садови,туку И Многу Удобно За Правење Памук за Капење. Простор : Дизајниран Е Висечки Држач, Кој Може Да Се Закачи И Складира За Да Се Исуши, Што Е Повеќе . Цртан Филм : Лесно И Практично Парче, За Кое Се Смета Дека Е Симпатична Мала Картичка Во Раката, Всушност, Тоа Е Памук Од Дрвена Пулпа Што Не Апсорбира Вода. Апсорбирачко И нелепливо Масло : Памукот Од Дрвена Пулпа е Многу Посебен. Се Намалува И Станува Сув И Тврд Кога Е Дехидриран. Брзо Отекува Послеапсорбира Вода И Станува Мека И Еластична. Памукот Со Пулпа Од Проширено Дрво Има Многу Дупки во форма на Саќе,Кои Лесно се Пенат. Додадете Малку И Нежно Истријте Го И Ќе Има Богата Пена, А Потоа Нема Да Се Залепи На Маслото. Откако Ќе Се Измие Со Вода, Маслото Ќе Се Одвои, Па Затоа Е Многу Погодно За Употреба. Ајде Да Направиме Кот за Миење Садови. Широка Употреба : Погоден е за Чистење Чинии,садови,саксии и Прибор. Мијалник Кука За Јадење. Материјал : Самиот Памук Од Дрвена Пулпа Е Направен Од Дрвени Влакна, Што Не Ги Повредува Рацете Или Кожата. Тоа не Е Само За Миење Садови,туку И Многу Удобно За Правење Памук за Капење. Простор : Дизајниран Е Висечки Држач, Кој Може Да Се Закачи И Складира За Да Се Исуши, Што Е Повеќе . Цртан Филм : Лесно И Практично Парче, За Кое Се Смета Дека Е Симпатична Мала Картичка Во Раката, Всушност, Тоа Е Памук Од Дрвена Пулпа Што Не Апсорбира Вода.

Поврзани производи..