• Свеж
ОФУОП Внатрешни Влечки За Мажи Жени Влечки За Масажа Чевли За Туширање Со Отворени Прсти Анти-лизгачки Сандали За Капење Со Задебелен Ѓон за Спална Соба, Бања, Днев?
zoom_in

ОФУОП Внатрешни Влечки За Мажи Жени Влечки За Масажа Чевли За Туширање Со Отворени Прсти Анти-лизгачки Сандали За Капење Со Задебелен Ѓон за Спална

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Етилен Винил ацетат единствен Премиум и Удобен Материјал : Нашите внатрешни влечки за внатрешни работи се изработени од 100% ЕВА, што е материјал погоден за кожата.Нашите домашни влечки за жени се меки и удобни за wear.It ве прави да се чувствувате како да стапнувате на облакот.Освен тоа, нашите удобни влечки дишат, лесни,издржливи, флексибилни и не се лесно деформирани. Анти-Лизгање : нашите стапала што не се лизгаат користат издржливи брановидни модели против лизгање за да го зголемат триењето и да имаат одлични својства против лизгање. Внатрешноста е дизајнирана СО честички ЕВА за масажа.Дизајнот сличен на честички на внатрешните влечки ви овозможува искуство со масажа, а истовремено ефикасно спречува лизгање. Дизајн На Масажа На стапалата : Нашите влечки за масажа имаат точки за масажа и перница за масажа на стапалата,обезбедувајќи удобност и поддршка, што може да ги релаксира мускулите и да го намали притисокот на стапалото.Различни Места : Нашите влечки за туширање се секојдневни во стил и удобни за употреба, погодни за многу сезони и прилики,како што се внатрешна спална соба, бања, спа центар, плажа итн. Лесно За Нега : Нашите влечки за туширање за внатрешни работи се водоотпорни и лесни за чистење. Препорачуваме да ги измиете со вода под 30°и да ги исушите на ладно, добро проветрено место.

Поврзани производи..