• Свеж
Анализатор на Батерии за автомобили, Тестер За Батерии За автомобили Функција За Заштита Од Обратен Поларитет Мултифункционална Добра Електрична Спроводливост З?
zoom_in

Анализатор на Батерии за автомобили, Тестер За Батерии За автомобили Функција За Заштита Од Обратен Поларитет Мултифункционална Добра Електрична

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Применлива Сцена : Компатибилен со СИТЕ системи ЗА полнење 12 V, вклучително и за автомобили, вилушкари, чамци, R, мотоцикли итн Функција : со проверка на батеријата, тест за функција на напојување, проверка на капацитетот за стартување на батеријата, функција за прикажување на преполнување на батеријата. Добра Електрична Спроводливост : Чистите бакарни жици и клипови имаат добра спроводливост и висока чувствителност, а дизајнот против лизгање ви овозможува да ги користите флексибилно додека носите ракавици. Функција за обратна Заштита : функцијата за обратна заштита спречува изгорување поради погрешно работење помеѓу ( + ) терминалите на батеријата и ( ‑ ) кабелските терминали. ПОВЕЌЕ LED Светла : Повеќе LED светла го покажуваат статусот на батеријата и алтернаторот, зелена за добро/целосна, портокалова за средна и црвена за ниска. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Тестирање На Батеријата На Автомобилот : Пластика, Чисто Мерење На Напон : 9-12применливо : Погодно За СИТЕ Системи ЗА Полнење ОД 12 V, Вклучително И За Автомобили, Вилушкари, Автомобили, Теренци, Пикапи, Чамци ,vс, Мотоцикли .4 oz How За Употреба : Поврзете го клипот за црвена батерија со позитивниот приклучок на батеријата и клипот за црна батерија со негативниот приклучок На пакетот со батерии Листа : 1 x Car Батерија Тестер1 x Кинески И англиски Упатство За Употреба.

Item Type:
Car Battery Tester
Material:
Plastic, Pure Copper
Voltage Measurement:
9-12V
Applicable:
Suitable for All 12V Charging Systems, Including for Cars, Forklifts, Cars, SUVs, Pickups, Boats, RVs, Motorcycles .
Weight:
Approx. 69g / 2.4oz
How to Use:
Connect the red battery clip to the positive terminal of the battery and the black battery clip to the negative terminal of the battery:
Package List:
1 x:
Car Battery Tester1 x Chinese and English User Manual:

Поврзани производи..