• Свеж
Дупчалка, Вежба За Обложување На Кобалт, Висока Цврстина Висока Јачина Флексибилност За Тенко Железо Од Легура На Алуминиум
zoom_in

Дупчалка, Вежба За Обложување На Кобалт, Висока Цврстина Висока Јачина Флексибилност За Тенко Железо Од Легура На Алуминиум

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Кобалтната обвивка го намалува триењето и работните температури и го продолжува неговиот животен век Кобалтната обвивка го намалува триењето и работните температури и го продолжува неговиот животен век. Нема потреба од централен удар, не е лесен за кршење, може да се користи за бришење, заоблување и отворање. Висока отпорност на абење, висока цврстина и висока јачина флексибилност. Достапно во седум стилови за избор. Широко се користи за перфорирање на разни материјали, како што се челик за прислушување од нерѓосувачки челик, дрво, тенко железо, легура на алуминиум, табла отпорна на влага, пвц табла итн. ад Функција : 1. Кобалтната обвивка го намалува триењето и работните температури и го продолжува неговиот животен век. Нема потреба од централен удар, не е лесен за кршење, може да се користи за бришење, заоблување и отворање3. Висока отпорност на абење, висока цврстина и висока јачина флексибилност4. Достапно во седум стилови за избор5. Широко се користи за перфорирање на разни материјали, како што се челик за прислушување од нерѓосувачки челик, дрво, тенко железо, легура на алуминиум, табла отпорна на влага, пвц табла итн.Спецификација : Тип На Ставка : Чекор Вежба Малку Материјал : челик со Голема брзина стандард(опционално) : 3-12, 4-12, 4-20, 4-22, 6-24, 4-32, 6-35.

Item Type:
Step Drill Bit 
Material:
High speed steel
Standard(optional):
3-12, 4-12, 4-20, 4-22, 6-24, 4-32, 6-35
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Drill Bit:
Note:
1. Hand drills and table drills can be used for opening stainless steel, plates can be opened within 1mm by hand drill, and 2-3mm plates can be opened with table drills.:
2. The speed of the stainless steel opening can not be fast, a few hundred turns can be:
3. It is best to use water injection or cutting fluid for cooling during processing, which can effectively extend the life of the drill.:

Поврзани производи..