• Свеж
Контејнер За Подготовка НА Керамички Оброци СККА За Повеќекратна Употреба Контејнери За Складирање Храна Со Херметички Капаци, Тркалезна Кутија За Ручек, Безбедн?
zoom_in

Контејнер За Подготовка НА Керамички Оброци СККА За Повеќекратна Употреба Контејнери За Складирање Храна Со Херметички Капаци, Тркалезна

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

€РАЗНОВРСНИ КОНТЕЈНЕРИ за СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА дали ја барате тркалезната кутија за ручек бенто за да ги чувате вашите остатоци или да подготвувате храна? Нашите први чинии се одлични за подготовка на оброци, остатоци, канцелариски ручеци, теретана, пикник, патување, а исто така е одличен за мешање, сервирање и греење ●3 ПАРЧИЊА КОНТЕЈНЕР за ПОДГОТОВКА на ОБРОЦИ ● овој комплет за салата за ручек вклучува 3 контејнери и 3 херметички капаци, капацитет на садот од 26oz, 18oz, 7oz. Може да се користи за овошје, салата, житни култури, рамен и така натаму. ●БЕСПЛАТНИ ХЕРМЕТИЧКИ КАПАЦИ на БПА + нашите контејнери за подготовка на оброци користат капаци за заптивки за да не обезбедат истурање и протекување и да ја одржуваат храната свежа. Лесно се отвораат и затвораат, но не се погодни за рерна, микробранова печка или машина за миење садови, ве молиме отстранете го капакот пред загревање и готвење храна. ●БЕЗБЕДНО ЗА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА и МИЕЊЕ за РАЗЛИКА од оние контејнери за еднократна употреба што не можат да се загреат, овие разноврсни чинии се направени со издржлива и здрава керамика. Отпорен е на високи и ниски температури. Погоден за сите видови храна во вашиот секојдневен живот, мазната површина е многу лесна за чистење. ●ЗАШТЕДА на ПРОСТОР ● Гнездете го садот за подготовка на оброкот заедно (непријатно едни во други) за складирање ефикасно во просторот.

Поврзани производи..