• Свеж
Гуангминг - комплети за наводнување капка по капка, комплет за наводнување на растенија 49ft/15m со дистрибуција на црево за цевки, прилагодливи млазници, систем за нав
zoom_in

Гуангминг - комплети за наводнување капка по капка, комплет за наводнување на растенија 49ft/15m со дистрибуција на црево за цевки,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

[Висок квалитет и заштедува вода] Цевките за наводнување се прават од високо квалитетни материјали за отпорни на УВ, а сите фитинзи се направени од високо квалитетна пластика ABS, користат долг животен век на услугата Поставете го системот за наводнување капка по капка, може автоматско наводнување според вашата поставка кога ќе ја вклучите тапата и може да заштедите до 70% заштеда на вода во споредба со рачното наводнување. [Применлива тапа и лесна инсталација] Овој комплет за наводнување за капење доаѓа со 2 вида конектор за тапа. Друг е универзален конектор за тапа, погоден за не навојна тапа. Едноставна инсталација без вештини за копање или водовод, едноставно вметнете ги фитинзите и капките, можете да започнете веднаш да ги наводнувате вашите растенија. [Прилагодување на наводнување] Секоја млазница/дрипер може да се прилагоди индивидуално, а млазницата има два режими на прскање, колонообразен и магли, и можете да ја прилагодите млазницата според вашите потреби, за прецизно прилагодено наводнување за секое растение. Цревото долги 15 метри е многу погодно и погодно за вашите градини. [Апликации] Цвеќиња, растенија, бонсаи и тенџере овошје, наводнување капка по капка по патио. Комплет за градинарски наводнување за семејни домови, хотели, клубови, канцеларии за патики, оранжерии, градини, тревници и други растенија на интелигентна нега. [Совршен подарок за вашите пријатели и членови на семејството кои имаат градинарски двор] направете го тоа сами комплет за наводнување на внатрешен двор, ќе ви донесе многу забава за време на инсталацијата и ќе имате прекрасен систем за ладење и систем за наводнување на градина. [Висок квалитет и заштедува вода] Цевките за наводнување се прават од високо квалитетни материјали за отпорни на УВ, а сите фитинзи се направени од високо квалитетна пластика ABS, користат долг животен век на услугата. Поставете го системот за наводнување капка по капка, може автоматско наводнување според вашата поставка кога ќе ја вклучите тапата и може да заштедите до 70% заштеда на вода во споредба со рачното наводнување. [Применлива тапа и лесна инсталација] Овој комплет за наводнување за капење доаѓа со 2 вида конектор за тапа. Друг е универзален конектор за тапа, погоден за не навојна тапа. Едноставна инсталација без вештини за копање или водовод, едноставно вметнете ги фитинзите и капките, можете да започнете веднаш да ги наводнувате вашите растенија. [Прилагодување на наводнување] Секоја млазница/дрипер може да се прилагоди индивидуално, а млазницата има два режими на прскање, колонообразен и магли, и можете да ја прилагодите млазницата според вашите потреби, за прецизно прилагодено наводнување за секое растение. Цревото долги 15 метри е многу погодно и погодно за вашите градини. [Апликации] Цвеќиња, растенија, бонсаи и тенџере овошје, наводнување капка по капка по патио. Комплет за градинарски наводнување за семејни домови, хотели, клубови, канцеларии за патики, оранжерии, градини, тревници и други растенија на интелигентна нега.

Material:
rubber and plastic
Weight:
500g
Color:
Black
Advantage:
Precision watering system allows you to match the amount of water needed for different plants at one time.:
Drip Irrigation Kit can help you save up to 70% water.No more wasting your time and labor in watering.:
At the same time it helps you keep the healthy and lush plants with low water usage .When drip irrigation watering is directed to the root of the plant, it reduces the most of the evaporation.:
Using tips:
Please connect the drippers/sprays to the hose as deep as you can so that they will not get blown off.:
Soak the end of the tubing in hot water for a minute, It will be easier to set up them together. After it cools down the tube will stay tight.:
To get the water flow for the far sprayers, please balance the flow rate for all the drippers rotate the near drippers to small value, rotate the far drippers to the maximum value.:
Packing only:
(Kit reference picture)
2 Set x Drip Irrigation Kit :

Поврзани производи..