• Свеж
Woqo шрафцигер хром ванадиум челик шрафцигер поставува, зајакнување на главата на секачот, за мобилен телефон, дигитален и други електронски производи за поправка н?
zoom_in

Woqo шрафцигер хром ванадиум челик шрафцигер поставува, зајакнување на главата на секачот, за мобилен телефон, дигитален и

DEN 763.20

Стока
check Во продавницата

Премиум материјали, за трајни Бит е изработен од висококвалитетен хромиран челик ванадиум, кој е издржлив и има долг животен век. Рачката е изработена од пластика, не лизгање, безбеден и удобен за употреба. Мултифункционалниот сет на шрафцигер е широко користен во расклопувањето и поправката на паметни телефони, дигитални, лаптоп-компјутери, домашни уреди, часовници и друга електронска опрема и е специјално дизајниран за поправка, замена на батерии и други оштетени делови. Сетот за преносни шрафцигер од 8 парчиња ви овозможува комплетен сет на алатки за расклопување и поправка, кои универзално се користат за андроид, таблет компјутери, итн., Многу практични, за ентузијасти за одржување, домашна употреба и идеална неопходна алатка за одделот за одржување , еден сет е доволен. Комплетот е целосно функционален и лесен за расклопување, овозможувајќи ви да го расклопите или отстраните мобилниот уред без да ги оштетите различните делови на телефонот и да го оштетите таблетот или телефонскиот капак. Совршен за поправка занает за подобрување на домот. Спецификации : Материјал : Chrome vanadium Steel.handle Материјал : пластичен материјал. Број на парчиња Вклучени : 8. Екстрозија-доказ : Да. Нота : Поради светлината и екранот Разлика, бојата на предметот може да биде малку поразлична од сликите.

Поврзани производи..