• Свеж
Xixian NR-950 Рачен Пренослив Детектор За Нуклеарно Зрачење LCD Дисплеј Радиоактивен Тестер За Домаќинство Geiger Counter ® Y Откривање На Х-зраци Звучни Вибрации Лесен Троен Ал?
zoom_in

Xixian NR-950 Рачен Пренослив Детектор За Нуклеарно Зрачење LCD Дисплеј Радиоактивен Тестер За Домаќинство Geiger Counter ® Y Откривање

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Користејќи го ЛЦД-дисплејот, работниот статус на инструментот за нуклеарно зрачење е јасен на екранот и можете брзо и прецизно да ги прочитате потребните податоци Со функција за автоматско складирање на кумулативна доза, дури и ако напојувањето одеднаш се прекине, податоците нема да се изгубат и може да се чуваат долго време. Рачен пренослив дизајн, лесен за носење и чување, можете да го ставите во џеб за носење. Постојат три методи за аларм : звук, светлина и вибрации, кои можат подобро да ве потсетат и да ви дадат подобро искуство. NR-950 има пет мерни единици : u Sv/h, u Gy/h, m R/h, cps, cpm, и овој тип дополнително ги подобрува перформансите на производот, истовремено намалувајќи ја потрошувачката на енергија. Користејќи го ЛЦД-дисплејот, работниот статус на инструментот за нуклеарно зрачење е јасен на екранот и можете брзо и прецизно да ги прочитате потребните податоци. Со функција за автоматско складирање на кумулативна доза, дури и ако напојувањето одеднаш се прекине, податоците нема да се изгубат и може да се чуваат долго време. Рачен пренослив дизајн, лесен за носење и чување, можете да го ставите во џеб за носење. Постојат три методи за аларм : звук, светлина и вибрации, кои можат подобро да ве потсетат и да ви дадат подобро искуство. NR-950 има пет мерни единици : u Sv/h, u Gy/h, m R/h, cps, cpm, и овој тип дополнително ги подобрува перформансите на производот, истовремено намалувајќи ја потрошувачката на енергија.

Поврзани производи..