• Свеж
Алатки за растителни алатки за рибини за хранење мандатни пинцети, аквариумски растителни алатки Квариумски манжетни 50 см риба Аквариум пластични пинцети водни р?
zoom_in

Алатки за растителни алатки за рибини за хранење мандатни пинцети, аквариумски растителни алатки Квариумски манжетни 50 см риба

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Широко користено : Погодно за сите видови на аквариумски растенија, подлога, чакал, корали, водни миленичиња, риба, брада змеј, канџи за хранење на гуштер и други украси Дизајн на повлекување на канџи : Повлекување на дизајн на канџи, кога ќе се повлече канџот, канџи близу за да се исече растението. Ергономски дизајн, лесен и удобен за работа и употреба. Лесен за употреба : без влажно, не се мачи да ги тркалате ракавите и да ги влажни рацете. Бидејќи нашите пинцети за аквариум можат да ви помогнат да стигнете до кој било дел од резервоарот за риби, вклучувајќи ги и најизолираните агли за одржување и градење подводни растенија. Алатка за пикап : Ако сакате да соберете трева или други работи од дното на резервоарот, користете ја оваа алатка, го олеснува одржувањето на аквариумот. Висок квалитет : Направено од премиум пластичен материјал, силен и издржлив. Совршени водни пинцети за алатки за растителни аквариум, пинцети за хранење риби, додатоци за аквариум и пинцети со влекачи. Широко користено : Погодно за сите видови на аквариумски растенија, подлога, чакал, корали, водни миленичиња, риба, брада змеј, канџи за хранење на гуштер и други украси. Дизајн на повлекување на канџи : Повлекување на дизајн на канџи, кога ќе се повлече канџот, канџи близу за да се исече растението. Ергономски дизајн, лесен и удобен за работа и употреба. Лесен за употреба : без влажно, не се мачи да ги тркалате ракавите и да ги влажни рацете. Бидејќи нашите пинцети за аквариум можат да ви помогнат да стигнете до кој било дел од резервоарот за риби, вклучувајќи ги и најизолираните агли за одржување и градење подводни растенија. Алатка за пикап : Ако сакате да соберете трева или други работи од дното на резервоарот, користете ја оваа алатка, го олеснува одржувањето на аквариумот. Висок квалитет : Направено од премиум пластичен материјал, силен и издржлив.

Condition:
100% brand new
Material:
Plastic
Whole Length:
Approx. 50cm / 19.7 inches
Package Weight:
Approx. 69g / 2.4oz
Package list:
1 * Water Plant Clamp :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..