• Свеж
Jardwe 24pcs зглобна амфибија рептитип фитинзи комплети за наводнување конектори за наводнување бодликава конектори наводнување на алатка за наводнување на распрскув?
zoom_in

Jardwe 24pcs зглобна амфибија рептитип фитинзи комплети за наводнување конектори за наводнување бодликава конектори наводнување

DEN 169.28

Стока
check Во продавницата

Конектори за делови од црево за црева- Користете ги овие фитинзи за наводнување на вашиот приклучок 1/4 инчен цевки за капка по капка Зглобови за капење на тревници- можете да комбинирате вода и да засадите храна во шише, а потоа да го користите шилерот за вода за да ја испорачате крајната хранлива течност. Затоа, тоа е навистина прекрасен уред за наводнување за избор. Подигнување капка по капка-изработено од инженерска пластика ,,,, отпорен на вода,-резистентни материјали за да се обезбеди живот. Врнено фитинзи за спојување- едноставни за инсталирање. Безбедна и лесна инсталација без лепак, алатки или стеги. Едноставно притиснете ги цевките цврсто преку шипките за многу тесно вклопување што нема да протече. Доколку сакате, можете да користите фен за топлина или удар за да го омекнете крајот на цевката пред да го вметнете. Конектори за капка линија- спојки- (креирајте двонасочни врски на поли цевки или). Лактите - правење точни агли или вртења од 90 степени. Конектори за делови од црево за црева- Користете ги овие фитинзи за наводнување на вашиот приклучок 1/4 инчен цевки за капка по капка. Зглобови за капење на тревници- можете да комбинирате вода и да засадите храна во шише, а потоа да го користите шилерот за вода за да ја испорачате крајната хранлива течност. Затоа, тоа е навистина прекрасен уред за наводнување за избор. Подигнување капка по капка-изработено од инженерска пластика ,,,, отпорен на вода,-резистентни материјали за да се обезбеди живот. Врнено фитинзи за спојување- едноставни за инсталирање. Безбедна и лесна инсталација без лепак, алатки или стеги. Едноставно притиснете ги цевките цврсто преку шипките за многу тесно вклопување што нема да протече. Доколку сакате, можете да користите фен за топлина или удар за да го омекнете крајот на цевката пред да го вметнете. Конектори за капка линија- спојки- (креирајте двонасочни врски на поли цевки или). Лактите - правење точни агли или вртења од 90 степени.

Поврзани производи..