• Свеж
14 Инчен Столб За Градинарски Дрвја Видов Без Столб, 4 Тркала Остра Смолкнување На Главата За Кастрење Дрвја, Жетвар За Собирач На Овошје Столб Видов Тример За Дрво М?
zoom_in

14 Инчен Столб За Градинарски Дрвја Видов Без Столб, 4 Тркала Остра Смолкнување На Главата За Кастрење Дрвја, Жетвар За Собирач На Овошје Столб

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Известување Пред Купување : ве Молиме љубезно знајте дека оваа градинарска глава за кастрење не доаѓа со столб, а дијаметарот на столбот на костумот е 24мм/0,9449 инчи(Прибл ОСТРА : оваа глава за кастрење со остра сечила за пила и клипер за жива ограда, лесна за сечење грмушки, грмушки, трева и гранки, ве молиме грижете се за себе во користењето. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Задебеленото најлонско јаже и ergономскиот дизајн го прават лесен и удобен за држење во рака. КОРИСНА АЛАТКА : Користете со прачка што може да се продолжи(не е вклучена) и ќе обезбеди подобар стисок и потпора за почисто. ПОМОШНИК ЗА ГРАДИНАРСТВО : секач за Дрвја совршен за градинарство, уредување и тешки кастри, корисна алатка за градинарство. Материјал : основата се додава со пластични влакна, сечилото на пилата и главата на секачот се 65 Менг челик. Големина : Должина на пилата : 34,5 см / 13,6 инчи(Прибл. Должина на сечилото : 36см / 14,2 инчи(Прибл. Дијаметар на пол : 24мм/0,9449 инчи(Прибл. Должина на јаже : 4,5 м/14,76 стапки. Пакет : 1 * Дрво тример (Прачка не се вклучени).

Material:
The base is added with plastic fiber Saw blade and cutter head are 65 Meng steel Color

Поврзани производи..