• Свеж
пллаао Бенто Кутија Со Капак, Надворешна Загреана Кутија За Ручек Со Преклоплива Рачка, Алуминиумска Кутија За Ручек Од Нерѓосувачки Челик 304 Кутија За Кампување К?
zoom_in

пллаао Бенто Кутија Со Капак, Надворешна Загреана Кутија За Ручек Со Преклоплива Рачка, Алуминиумска Кутија За Ручек Од Нерѓосувачки Челик 304

DEN 272.00

Стока
check Во продавницата

ПРИЛАГОДЛИВА РАЧКА : висината на надворешната рачка на бенто кутијата може да се прилагоди или отстрани, што е погодно за носење и заштеда на простор За НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : мултифункционална кутија за ручек, пренослив дизајн бенто кутија, погодна за излети на отворено, кампување, риболов, качување и возење велосипед итн. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : бенто кутија Изработена од одличен материјал од нерѓосувачки челик, кој има висока цврстина и отпорност на абење, изгорен и издржлив. ПОВЕЌЕКРАТНА ФУНКЦИЈА : садот за ручек има капацитет ОД 1 L, што може да се користи за вриење вода, варење супа, готвење топло тенџере и инстант тестенини итн. КАПАК и ТОРБА за СКЛАДИРАЊЕ : тенџерето бенто е опремено со капак, што е попогодно за употреба и е опремено со торба за складирање за лесна преносливост. ПРИЛАГОДЛИВА РАЧКА : висината на надворешната рачка на бенто кутијата може да се прилагоди или отстрани, што е погодно за носење и заштеда на простор. За НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : мултифункционална кутија за ручек, пренослив дизајн бенто кутија, погодна за излети на отворено, кампување, риболов, качување и возење велосипед итн. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : бенто кутија Изработена од одличен материјал од нерѓосувачки челик, кој има висока цврстина и отпорност на абење, изгорен и издржлив. ПОВЕЌЕКРАТНА ФУНКЦИЈА : садот за ручек има капацитет ОД 1 L, што може да се користи за вриење вода, варење супа, готвење топло тенџере и инстант тестенини итн.

Item Type:
Outdoor Bento Box
Material:
Beech Wood, Stainless Steel
Capacity:
1L
Outer Diameter:
Approx. 13.8cm / 5.4in
Height:
Approx. 8cm / 3.1in
Bottom Diameter:
Approx. 13.2cm / 5.2in
Package List:
1 x Stainless Steel Bento Pot 1 x Pot Lid1 x Storage Bag

Поврзани производи..