• Свеж
Тофику 1 Еез Кутија Транспарентна Кутија За Завршна Обработка Кутија За Складирање Багажникот Кутија За Складирање Кутија За Складирање Играчки Кутија За Складир?
zoom_in

Тофику 1 Еез Кутија Транспарентна Кутија За Завршна Обработка Кутија За Складирање Багажникот Кутија За Складирање Кутија За Складирање

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

пластика КОЦКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ИГРАЧКИ кутија за складирање со голем капацитет, Фина изработка, подебел материјал, добра носивост. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА организирање на вашите предмети, играчки, крпи, ракотворби, шишиња,. КАНТА за СКЛАДИРАЊЕ во СИТЕ ДЕЛОВИ корпата за складирање може да се наредени за најдобро користење на просторот. СКЛАДИРАЊЕ за ЗАШТЕДА на ПРОСТОР Пластичната канта за складирање има висока отпорност на удар за издржлива употреба. КАНТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШТО МОЖЕ да се ПРЕКЛОПИ оваа издржлива кутија за складирање не е лесно деформирана или испукана. КОЦКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ИГРАЧКИ кутија за складирање со голем капацитет, Фина изработка, подебел материјал, добра носивост. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА организирање на вашите предмети, играчки, крпи, ракотворби, шишиња,. КАНТА за СКЛАДИРАЊЕ во СИТЕ ДЕЛОВИ корпата за складирање може да се наредени за најдобро користење на просторот. СКЛАДИРАЊЕ за ЗАШТЕДА на ПРОСТОР Пластичната канта за складирање има висока отпорност на удар за издржлива употреба. КАНТА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШТО МОЖЕ да се ПРЕКЛОПИ оваа издржлива кутија за складирање не е лесно деформирана или испукана. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на кутијата за складирање-Материјал : Пластична канта за складирање. - Боја : розова и портокалова кутија за складирање што се склопува. - Големина : Околу 42,00Х28, 00Х21, 00см / 16, 51Х11, 00Х8, 25инчна кутија за складирање списанија. - Чувајте ја целата облека уредна и уредна, едноставна и практична корпа за складирање што може да се преклопи.

Поврзани производи..