• Свеж
Minifinker Рачни Gamepad Топлина Отпорни Игра Контролер, со 2.8 Во Екранот Во Боја, За Игра
zoom_in

Minifinker Рачни Gamepad Топлина Отпорни Игра Контролер, со 2.8 Во Екранот Во Боја, За Игра

DEN 705.60

Стока
check Во продавницата

Повеќе функции, поддршка ЗА ПРЕЛИСТУВАЊЕ слики JPEG/BMP, излез на слушалки, е-книга итн Дизајниран со вградени 100 класични игри, оптимален партнер и за деца и за возрасни. Усвојте пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, удар, топлина и отпорен на ниски температури, не е лесно да се оштети. Лесен и компактен, лесен за носење, така што може да се игра во секое време и насекаде. Исклучителен и симпатичен дизајн на изглед, ergономски дизајн, удобно чувство на рака. Повеќе функции, поддршка ЗА ПРЕЛИСТУВАЊЕ слики JPEG/BMP, излез на слушалки, е-книга итн. Дизајниран со вградени 100 класични игри, оптимален партнер и за деца и за возрасни. Усвојте пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, удар, топлина и отпорен на ниски температури, не е лесно да се оштети. Лесен и компактен, лесен за носење, така што може да се игра во секое време и насекаде. Исклучителен и симпатичен дизајн на изглед, ergономски дизајн, удобно чувство на рака.Спецификација : Ставка Типгамепадсостојба 100% сосема новмоделмд-16 Тип На Игра За сега 16битна класична игра, поддршка за 8бит/16бит/32 бита, ЗА Бин/ГБА Мемориска картичка Меморија1гбматеријалабс школка+Пмма Големина На екранот2, 8 инчи, 4 : 3, 320х960, Целосна Боја Tftsupports RM, Rmvb, Avi, 3gp, Mp4, wmv и други видео формати Поддржуваат Мејнстрим аудио формати како што се mp3/ wma/aac/wav.

Item TypeGamepadCondition100% brand newModelMD-16 Game TypeFor SEGA 16bit classic game, support for 8bit/16bit/32 bit, for BIN/GBA memory card Memory1GBMaterialABS shell+PMMA screenScreen Size2.8 inches, 4:
3, 320x960, full color TFTSupportSupport RM, RMVB, AVI, 3GP, MP4, WMV and other video formatsSupport mainstream audio formats such as MP3/ WMA/AAC/WAV.Support memory card download (maximum support 32GB) expansion.AV standard NTST/PAL optionalSupport JPEG, BMP picture browsingSupport headphone output.Support e-BookPower SupplyBuilt-in 800mAh lithium battery NP60-2JYQ, external MICRO USB5V for power supply & chargingColorRedGamesStandard classic game 100 in 1. Refer to the game list.
Package List:
1 x AV Cable:
1 x Micro USB Cable:
1 x English User Manual :
1 x Lanyard:
1 x Portable Bag:
1 x Gamepad:

Поврзани производи..