• Свеж
Разновидност 6 Пакување | Чанти За Вакуумско Складирање Со Заштеда На Простор Заштедуваат 80% На Простор За Складирање Облека - Вакуумски Кеси За Запечатување За Уте?
zoom_in

Разновидност 6 Пакување | Чанти За Вакуумско Складирање Со Заштеда На Простор Заштедуваат 80% На Простор За Складирање Облека - Вакуумски

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

СОДРЖИ 2 СРЕДНИ, 2 ГОЛЕМИ И 2 КЕСИ за СКЛАДИРАЊЕ ЏАМБО ВАКУМ + Вклучена Рачна Пумпа! Може да се користи за голем број на предмети! Чувајте ја облеката, палтата, јорганот, чаршафите, крпите, ќебињата и многу повеќе! 80% повеќе простор од другите кеси на пазарот! ХЕРМЕТИЧКИ ПОДОЛГО НАСПРОТИ ДРУГИ КЕСИ! Го истиснува секој малку воздух од вреќата! Уникатната двојна заптивка и турбо вентилот со тројна заптивка се дизајнирани да ја извадат секоја унца воздух од вреќата во процесот на вшмукување и ништо не се враќа! Други вреќи за складирање го пуштаат воздухот назад и ја поразуваат целта. ЗГОЛЕМЕТЕ ГО ПРОСТОРОТ за СКЛАДИРАЊЕ за 80% без да мора да го чистите плакарот! Нашите чанти за заштеда на простор се идеално решение за додавање повеќе простор за складирање во вашите гардероби, плакари, гаражи, подруми, мансарди и куфери. НАЈДОБРА ТОРБА ЗА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР НА ПАЗАРОТ! Вакуумските кеси за складирање со заштеда на простор се тешки, издржливи, отпорни на пункција и еднократно! Без разлика дали користите вакуумски кеси за утешител, ќебе, постелнина, јорган, топер за душеци, перница, тепих или облека, овие вакуумски кеси за запечатување ќе штитат одново и одново!. ВКЛУЧЕНА Е БЕСПЛАТНА РАЧНА ПУМПА!.

Поврзани производи..