• Свеж
Шетач Куки Универзална, Шетач Куки 2 Пакет Организатор Клип Патување Чанта Шопинг Пелена Кеси За Кабриолет Или Бебе Превозникот Или Велосипед Велосипед Или Автомо?
zoom_in

Шетач Куки Универзална, Шетач Куки 2 Пакет Организатор Клип Патување Чанта Шопинг Пелена Кеси За Кабриолет Или Бебе Превозникот

DEN 825.60

Стока
check Во продавницата

флексибилни шопинг мамо 360° ФЛЕКСИБИЛНА РОТАЦИЈА : може да го одржува висечкиот предмет во рамнотежа за време на туркањето, внимателен и сигурен Силен носивост, висат торби за складирање, торби за пазарење, играчки итн. КОМПЛЕТ куки за организатор на додатоци за торби : достапни се 4 парчиња куки, доволно за да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена. Мал и лесен, лесен за носење, погоден за патување, шопинг итн. ШИРОКА ПРИМЕНА : куките за колички се совршени за прицврстување на најважните работи на бебето на количката, како што се обични навлаки од ткаенина, ќебиња, капи, белезници за прсти, крпи и играчки. Не само на колички, туку и на велосипед, количка, количка за миленичиња, багаж. закачалка за играчки повеќенаменски ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Нашите куки за колички се направени од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, мазни на површината. Со силна кука и јамка за држење, цврсти и еднократно, тие се лесни за инсталирање. ЗАКАЧАЛКИ СЕДИШТЕ ВИСИ НЕЛИЗГАЧКИ ДИЗАЈН : Прилагодливи ремени против лизгање, прицврстени на рачката на количката, не е лесно да се лизне. Фино полирање, мазна површина, убава и практична. флексибилни шопинг мамо 360° ФЛЕКСИБИЛНА РОТАЦИЈА : може да го одржува висечкиот предмет во рамнотежа за време на туркањето, внимателен и сигурен. Силен носивост, висат торби за складирање, торби за пазарење, играчки итн. КОМПЛЕТ куки за организатор на додатоци за торби : достапни се 4 парчиња куки, доволно за да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена. Мал и лесен, лесен за носење, погоден за патување, шопинг итн. ШИРОКА ПРИМЕНА : куките за колички се совршени за прицврстување на најважните работи на бебето на количката, како што се обични навлаки од ткаенина, ќебиња, капи, белезници за прсти, крпи и играчки. Не само на колички, туку и на велосипед, количка, количка за миленичиња, багаж. закачалка за играчки повеќенаменски ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Нашите куки за колички се направени од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, мазни на површината. Со силна кука и јамка за држење, цврсти и еднократно, тие се лесни за инсталирање. ЗАКАЧАЛКИ СЕДИШТЕ ВИСИ НЕЛИЗГАЧКИ ДИЗАЈН : Прилагодливи ремени против лизгање, прицврстени на рачката на количката, не е лесно да се лизне.

Item Type:
Stroller Hook
Material:
ABS
Function:
Tied to a stroller, wheelchair, scooter, walking aid, etc., can hang various bags
Package List:
4 x Hook:

Поврзани производи..