• Свеж
Jardwe 4pcs фиоки за складирање на долна облека фиока за складирање на долна облека пластични фиоки за фиоки пластични плакари за складирање на фиоки за складирање на р?
zoom_in

Jardwe 4pcs фиоки за складирање на долна облека фиока за складирање на долна облека пластични фиоки за фиоки пластични плакари за складирање

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Пластика Организатор за складирање на фиоки за фиоки : Направено од пластика, флексибилен и прилагодлив. Поделување на фиоки : Организатор уредни делители изработени од пластични, флексибилни и прилагодливи. Организатор за складирање на фиоки : Исечете ги и скратете ги парчињата делители на фиоките за DIY за да се вклопат во вашите фиоки. Организатор на фиоки : пакет од 4 парчиња, големина : 32,4*7см. Повлечете ги фиоките : DIY уредно организатор, лесно склопување заедно, контејнер за складирање на вашите фиоки. Организатор за складирање на фиоки за фиоки : Направено од пластика, флексибилен и прилагодлив. Поделување на фиоки : Организатор уредни делители изработени од пластични, флексибилни и прилагодливи. Организатор за складирање на фиоки : Исечете ги и скратете ги парчињата делители на фиоките за DIY за да се вклопат во вашите фиоки. Организатор на фиоки : пакет од 4 парчиња, големина : 32,4*7см. Повлечете ги фиоките : DIY уредно организатор, лесно склопување заедно, контејнер за складирање на вашите фиоки. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на делител на фиоки - Материјал : Пластика DIY пластична решетка за фиоки - Боја : розови делители за складирање за фиоки - пакет од 4 парчиња, единечна една големина : 9,84 ”*2.75” (25*7см) Поделување на решетки за фиоки. - Големина : Организатор на фиоки од 25x7x0.

Поврзани производи..