• Свеж
Нпкгвиа Еднократно Отстранување На Пилинг Камен За Мажи И Жени Алатка За Отстранување На Грбот Рацете И Нозете Перат И Пренослив Епилатор За Бричење За Мазна Кожа ?
zoom_in

Нпкгвиа Еднократно Отстранување На Пилинг Камен За Мажи И Жени Алатка За Отстранување На Грбот Рацете И Нозете Перат И Пренослив Епилатор

DEN 639.04

Стока
check Во продавницата

Чувствувајте Се Со Доверба : Нашата Е Да Ги Задржиме Нашите Клиенти Подобри Придружници На Наша Страна Ние Сме Страсно Фокусирани На Отстранување На Влакна Удобност На Производот, Дизајн, Премиум Материјал и Одлична Пост-услуга. Доколку Не Сте Задоволни Со Нашиот Производ Ве Молиме Контактирајте Не Во Рок Од 30 Дена Од Купувањето За Да Добиете !. Зошто Да Изберете Гума За Кристално Бришење : Отстранување На Влакна-Збогувајте Се Со Традиционалните Методи За Отстранување На Влакна, Погодни За Сите Типови Кожа.Со Овој Епилатор, Се што Треба Да Направите Е Нежно Да Ја Триете Кожата Со Кружни Движења, Откривајќи Ја Мазната Кожа И Косата На Бебето По Употреба.Ако Вашата Кожа Се Чувствува Непријатно, Обидете Се Да Ја Измешате Со Вода Или Да Ја Намалите Иритацијата На Кожата. Лесни Чекори За Користење Гума За Бришење : Чекори До Косата Без Црвенило Или Иритација : 1.Се Третира Со Топла Вода Пред Употреба. Нежно Тријте ја Гумата на Кожата Во Насока на Стрелките на Часовникот или Спротивно од стрелките на часовникот (Не Тријте Премногу Силно на Кожата). Користете Лосион На Кожата По Отстранување На Влакна. ТОПЛИ СОВЕТИ : 1. Не Нанесувајте На Повредена Кожа. Не Користете Го На Чувствителна Кожа. По Секоја Употреба, Исчистете Ја Гумата За Коса. Не Користете Го Со Повеќе Од Една Личност. Еднократно И : Отстранувачот На Кристални Влакна Лесно Се Чисти, Само Треба Да Го Исплакнете Со Вода По Секоја Употреба. Можете Исто Така Да Го Користите Овој Производ Откако Вашата Кожа Ќе Се Натопи Water.No Или Се Потребни Надополнувања И Тоа Е Еднократно До 1 Години.

Поврзани производи..