• Свеж
Отпорен На временски услови Прекинувач За Копче, Пластична Обвивка Црвен Знак За Итни Случаи Стоп Црвен Знак Прекинувач За Итни Случаи За Прекинувач За Копчиња
zoom_in

Отпорен На временски услови Прекинувач За Копче, Пластична Обвивка Црвен Знак За Итни Случаи Стоп Црвен Знак Прекинувач За Итни Случаи За Прекинувач

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Прекинувачот е структуриран компактно и работи брзо и нежно 4 терминали за завртки, 1 БР + 1 NC dpst тип на контакт, прекинувач за итно стопирање на црвена печурка. Вклучен пакет : 1 x Прекинувач За Итно Запирање. Изработени од висококвалитетен пластичен и метален материјал, еколошки, безбеден, цврст и издржлив. Може широко да се користи за контрола на електромагнетниот стартер, контакторот, релето и другите електрични кола за автоматска контрола. Прекинувачот е структуриран компактно и работи брзо и нежно. 4 терминали за завртки, 1 БР + 1 NC dpst тип на контакт, прекинувач за итно стопирање на црвена печурка. Вклучен пакет : 1 x Прекинувач За Итно Запирање. Изработени од висококвалитетен пластичен и метален материјал, еколошки, безбеден, цврст и издржлив. Може широко да се користи за контрола на електромагнетниот стартер, контакторот, релето и другите електрични кола за автоматска контрола. Изработени од висококвалитетен пластичен и метален материјал, еколошки, безбеден, цврст и издржлив2. 4 терминали за завртки, 1 бр + 1 NC dpst тип на контакт, прекинувач за итно стопирање на црвена печурка3. Прекинувачот е структуриран компактно и работи брзо и нежно4. Може широко да се користи за контрола на електромагнетниот стартер, контакторот, релето и другите електрични кола за автоматска контрола5. Вклучен пакет : 1 x Прекинувачи За Итни Случаи Спецификација : Опис : нашиот прекинувач за итни случаи е изработен од висококвалитетен пластичен и метален материјал, безбеден и издржлив. 4 терминали за завртки, 1 БР + 1 NC dpst тип на контакт, прекинувач за итно стопирање на црвена печурка. Неговиот прекинувач е структуриран компактно и работи брзо и нежно.

Description:
Our emergency stop switch is made of high-quality plastic and metal material, safe and durable. 4 screw terminals, 1 NO + 1 NC DPST contact type, red mushroom emergency stop push button switch. Its switch is structured compactly and operated quickly and gently. It can be widely used to control electromagnetic starter, contactor, relay and other automatic control electric circuits and so on.:
Features:
Made of high-quality plastic and metal material, environmental-friendly, safe, sturdy and durable. :
4 screw terminals, 1 NO + 1 NC DPST contact type, red mushroom emergency stop push button switch.:
The switch is structured compactly and operated quickly and gently.:
Can be widely used to control the electromagnetic starter, contactor, relay and other automatic control electric circuits.:
Specifications:
Item Name:
Emergency Stop Push Button
Contact Type:
1 NO + 1 NC (DPST)
Material:
Plastic + Metal
Button Color:
Red
Button Shape:
Mushroom
Voltage:
660V
Current:
10A
Size(L x W x H):
Approx. 67 x 67 x 50mm / 2.6 x 2.6 x 2inch (Shown as picture)
Weight:
Approx. 150g
Package Included:
1 x Emergency Stop Switch:

Поврзани производи..