• Свеж
Кујнски прибор Држач За Кујнски Нож Од Нерѓосувачки Челик Со Ножици 6 Дупки Додатоци За Решетки За Складирање Домашни Ножеви Мултифункционален Држач За Шупливи Но?
zoom_in

Кујнски прибор Држач За Кујнски Нож Од Нерѓосувачки Челик Со Ножици 6 Дупки Додатоци За Решетки За Складирање Домашни Ножеви Мултифункционален

DEN 9083.04

Стока
check Во продавницата

Држачот за нож има јасен изглед и едноставен дизајн, што може да додаде малку убавина во вашата кујна и да создаде чиста и уредна кујна за вас Изработени од цврст нерѓосувачки челик за храна, антимонополски и лесен за чистење, убав и практичен. Шуплива основа и излез на вода на дното,оставете вода да излезе,повеќе проветрува и одржувајте сув, кујнскиот нож ќе биде почист и поздрав. Шест душеци против лизгање на дното,ефикасни против лизгање,побезбедни и избегнувајте груби звуци кога се тријат. Лесно за чистење, Мазна површина, бришење или миење веќе може да направи повторно да изгледа. Овој нож блок складирање се уште е одличен подарок за пријателите и семејството.Карактеристика : Изработен од цврст нерѓосувачки челик за храна, антимонополски и лесен за чистење, убав и практичен.Шуплива основа и излез на вода на дното,оставете вода да излезе,повеќе проветрува и одржувајте сув, кујнскиот нож ќе биде почист и поздрав.Шест душеци против лизгање на дното,ефикасни против лизгање,побезбедни и избегнувајте груби звуци кога се тријат.Слотот е изработен од здрав материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, го избегнува абењето на ножот и грубиот звук на метално триење.Лесно за чистење, Мазна површина, бришење или миење веќе може да направи повторно да изгледа.● Треба да обрнете внимание на должината на држачот за нож пред да ја купите.

Поврзани производи..