• Свеж
Зеродеко слама корпа овошје чинии закуска леб за сервирање сад ратан корпа за складирање мини контејнери торта контејнер Веги послужавник креативни корпи ткаени ?
zoom_in

Зеродеко слама корпа овошје чинии закуска леб за сервирање сад ратан корпа за складирање мини контејнери торта контејнер Веги

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

синтетички материјал Кошници за складирање на хиацинт : природен ткаен процес, повеќе свежо и привлечно, кое чувство на природа во куќата. Декорирање на торта : Не може да биде само да се чува храна, туку и да се украсува вашата работна површина. Корпи за отпадоци за складирање : Не може да се чува храна, туку и да ја украсувате вашата работна површина. Мини послужавник : Ригорозен процес, добро производство на материјали, навидум едноставно, но насекаде е нежно. Тркалезна служба за послужавник : Може да се стави во вашата дневна соба, кујна и сл. Како украс за вашиот дом или подарок на вашите пријатели. синтетички материјал. Кошници за складирање на хиацинт : природен ткаен процес, повеќе свежо и привлечно, кое чувство на природа во куќата. Декорирање на торта : Не може да биде само да се чува храна, туку и да се украсува вашата работна површина. Корпи за отпадоци за складирање : Не може да се чува храна, туку и да ја украсувате вашата работна површина. Мини послужавник : Ригорозен процес, добро производство на материјали, навидум едноставно, но насекаде е нежно. Тркалезна служба за послужавник : Може да се стави во вашата дневна соба, кујна и сл. Како украс за вашиот дом или подарок на вашите пријатели. Пакетот вклучува 1 x ткаени карактеристики на корпа - материјал : слама, бамбус wallиден корпа - големина : 9,50x9.73x3 корпа за освежување на домот. - Боја : Светло кафеава плетена канта со капак - може да складира многу видови на предмети, како што се месо, овошје, закуски и така натаму, деликатни и практични ткаени бамбус корпи.

Поврзани производи..