• Свеж
АБУФАН 8 парчиња Држач За Прибор За Јадење За Велигденско Зајаче Држач За Сребрени Садови Џебни Садови Организатори Вилушка Лажица Торби За Рамни Садови Декор За Т?
zoom_in

АБУФАН 8 парчиња Држач За Прибор За Јадење За Велигденско Зајаче Држач За Сребрени Садови Џебни Садови Организатори Вилушка Лажица

DEN 118.88

Стока
check Во продавницата

Чувствував ВЕЛИГДЕНСКИ ВИЛУШКИ ТОРБИ Извонредни чанти за садови го прават вашиот дом полн со празнична атмосфера. Може да биде како подарок за вашите пријатели. ДРЖАЧИ ЗА СРЕБРЕНИ САДОВИ За ЗАЈАЦИ вилушка и вреќи за сечење се декорација на трпезата На Велигден за да ја осветлите вашата вечера. ВЕЛИГДЕНСКИ ЧАНТИ За САДОВИ овие Торби за Прибор за јадење во форма на зајаче боите се свежи и лесно се совпаѓаат со стилот на вашата домашна трпеза. ДРЖАЧ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ РАМНИ САДОВИ Овие еластични велигденски елементи кеси за складирање прибор за јадење можат да ги направат вашите садови повисоки. ВЕЛИГДЕНСКА ДЕКОРАЦИЈА Лесен дизајн, практичен за употреба. Погоден за домот и ресторанот. Велигден тематскиот дизајн ја истакнува празничната атмосфера. Карактеристики-Големина : 16, 00Х10, 00Х0, 20см/6, 29Х3, 93Х0, 08ин-Материјал : Пакет Од Неткаен материјал, Вклучувајќи 8 х рамни кеси.

Поврзани производи..