• Свеж
Лента За Опрема за Седење, Внатрешна Форма На Вежбање Задник Лесна Инсталација Расклопување Тенок Стомак Мек Памук Мала Тежина Црн Уред За Асистент За Седење За До?
zoom_in

Лента За Опрема за Седење, Внатрешна Форма На Вежбање Задник Лесна Инсталација Расклопување Тенок Стомак Мек Памук Мала Тежина

DEN 1406.40

Стока
check Во продавницата

Мала тежина, лесна за носење и складирање, што ви овозможува да вежбате во секое време Изработен од мек памук, кој е издржлив и може ефикасно да го заштити вашиот чекор од болка. Главно составен од рачка под притисок, лента за поврзување на крпа и тока, што е лесно да се инсталира. Погоден за многу видови кревети, 5 секунди за инсталирање и расклопување, што е многу погодно. Помагајќи ви да вежбате дома за да ги разредете рацете, нозете и стомакот, ќе ви помогне да вежбате елек линија. Главно составен од рачка под притисок, лента за поврзување на крпа и тока, што е лесно да се инсталира. Изработен од мек памук, кој е издржлив и може ефикасно да го заштити вашиот чекор од болка. Погоден за многу видови кревети, 5 секунди за инсталирање и расклопување, што е многу погодно. Помагајќи ви да вежбате дома за да ги разредете рацете, нозете и стомакот, ќе ви помогне да вежбате елек линија. Мала тежина, лесна за носење и складирање, што ви овозможува да вежбате во секое време.Спецификација : Тип На Ставка : Седнете Вежба Барматеријал : Памучна Боја : Црна : За кревет во студентски дом, Ниски Функции на кревет : Тенка рака, облик на задник, тенок стомак (линија за вежбање елек), тенки нозе. Применлива Толпа : Погодна За жени кои мразат незгодна инсталација, нема енергија за подигнување на таблата за кревет за душеци.

Item Type:
Sit Up Exercise Bar
Material:
Cotton
Color:
Black
Suitable:
For dormitory bed, low board bed
Functions:
Thin arm, shape butt, thin abdomen (practice vest line), thin legs.
Applicable Crowd:
Suitable for the women who hate cumbersome installation, no energy to lift the mattress bed board. The first choice of bed fitness device, to ensure that can be installed on all the height of the bed.
Package List:
1 x Sit Up Exercise Bar :

Поврзани производи..