• Свеж
Распрскувач На Светилки Преносни Мали Навлажнувачи За Ладна Магла, Ретро Стил На Керозинска Ламба, Светло За Кампување На Полнење, 2 Режими На Магла 7 Светла Овлажни
zoom_in

Распрскувач На Светилки Преносни Мали Навлажнувачи За Ладна Магла, Ретро Стил На Керозинска Ламба, Светло За Кампување На Полнење,

DEN 543.84

Стока
check Во продавницата

ПРЕНОСЛИВ ОВЛАЖНИТЕЛ : овој овлажнител на просторијата може ефикасно да ја навлажнува сувата кожа во зима Користете како за време на летото или топлото време, подобрување на квалитетот на воздухот во затворените простории за спиење. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : Различен од обичната форма на овлажнител, овој овлажнител на воздух инспириран од свеќата усвојува уникатна форма на керозинска светилка за свеќи со ретро темно зелена боја. Можете да го поставите во вашиот дом или канцеларија како уметничко дело и да додадете поинаков пејзаж во вашиот живот. ПРЕКРАСНА ДЕКОРАТИВНА СВЕТИЛКА : со дизајн од 26 децибели, може да му помогне на овлажнителот да биде потивок кога работи, тоа е стилски и практичен избор за подароци за пријателите семејствата и интимните За Божиќ, Нова Година,Денот на Мајката итн. Забелешка : ве Молиме проверете дали резервоарот за вода е затегнат пред употреба. ТИВКО РАБОТЕЊЕ : овлажнител со ноќна ламба е многу тивок во режим на континуирано прскање или режим на наизменично прскање. Може да се додаде масло за ароматерапија за да се направи куќата полна со мирис. Многу е погоден за спална соба, канцеларија и студирање. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Овој овлажнител има 2 вида прилагоден режим на магла : континуиран режим и наизменичен режим.Овие честички на вода на нано ниво се претвораат во навлажнувачки. Со прилагодено две нивоа на магла, можете да добиете совршена количина на влажност за вашите потреби. Може да имате различни начини да го контролирате нивото на влажност на вашето место. Само еден клик за прилагодување, многу лесно и брзо. - Ако не можете да го користите спрејот за прв пат : пред да го користите за прв пат, почекајте неколку минути откако ќе додадете вода додека елементот на филтерот не се навлажни целосно или обидете се да го отстраните елементот на филтерот, целосно навлажнете го елементот на филтерот, а потоа повторно ставете го.

Material:
Made of the highest ABS+PET.
Size:
8.7*3.7*3.7in/22*9.5*9.5cm
Weight:
Approx. 7.5 oz/213 g
Water tank:
280mL
Spray volume:
30-40mL/H
Two spray methods:
Continuous spraying time:
6 hours
Intermittent spraying time:
8 hours
Package Included:
1 * Quiet Portable Air Humidifier:
1 * USB cable:
2 * Cotton Swabs:
1 * User Manual:
Kind tips:
Please fully wet the cotton swab with water and put it into the casing, and use the cotton swab to fix the casing on the bracket in the water tank.:
Do not add other essential oils, perfumes, distilled water and purified water, otherwise it will cause water to accumulate in the mist outlet of the humidifier.:
It is recommended to replace the cotton swab every 3 months, if it is not used for a long time, please clean it and dry it. :

Поврзани производи..