• Свеж
Гилигеге Кујна Кеса За Ѓубре Тркалезна Торба За Складирање Разно Организатор За Закачување Ѕидови Удобна Торба За Складирање Кутија За Екстракција Висечка Торба ?
zoom_in

Гилигеге Кујна Кеса За Ѓубре Тркалезна Торба За Складирање Разно Организатор За Закачување Ѕидови Удобна Торба За Складирање Кутија За

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

РЕМИУМ ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од Цврста Мрежеста Ткаенина Тоа Е Многу Абење И Издржливо. Може Да Се Измие. Со Рачка Дизајн, Може Да Се Закачи. Торба За Складирање Намирници Со Пластична Кеса Со Долен Патент Извлекува Од Дното. Искористете Го Максимумот Од Вертикалниот Простор. Совршен За Домови, Кујни, Гаражи И Области За Нега На Миленичиња. Разновиден : Се Користи За Чување Пластични Кеси За Рециклирање, Па Дури И Зеленчук Како Домати Или Компири За Купување И Други Намени. Совршен За Домови, Кујни, Гаражи И Области За Нега На Миленичиња. Повеќенаменски : Одлично За Рециклирање И Сортирање. Држи Пластични Кеси, Вреќи За Пазарење , Тоалет/кујна, Па Дури И Зеленчук Како Домати или Компири. Држи Околу 20 Кеси За Ѓубре. Лесен Пристап До Старите Торби За Купување За Секундарна Употреба. Боја : прикажана големина : 51x12cm Material : Mesh Products вклучуваат : 1/2 ● торба за складирање кујна.

Поврзани производи..