• Свеж
HOMSFOU 5 ПЦС Десктоп за канцелариски држач за семејство затворен таблета со фото стаклена рамка уметност декоративна слика за свадба wallид акрилик инч декорација на д?
zoom_in

HOMSFOU 5 ПЦС Десктоп за канцелариски држач за семејство затворен таблета со фото стаклена рамка уметност декоративна слика за свадба

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Плоштад Рамки за слики- Погодно за употреба во домот и канцеларијата Орнамент на држачот на слика- Рамката за фотографии е уникатна и, правејќи и украс за десктоп за око. Внатрешен декор на рамката за слики- Рамката за фотографии е изработена од одличен материјал, кој може да биде подолго време. Виси рамка за фотографии- Одлична рамка за слики што треба да се користи за складирање на скапоцени фотографии, како дипломирање и забави. Јасна рамка за слика-Изработено е од материјал од висок степен, кој може да биде подолго време. Список на пакети 5 X Карактеристики на рамката за фотографии - Погодно за употреба во декор за фотографии со фотографии за дома и канцелариски десктоп. - Боја : Транспарентна рамка за фотографии - Прекрасна изработка обезбедува долг животен век и исклучителни детали Декоративна рамка за слика. - Рамката за фотографии е изработена од одличен материјал, кој може да биде долго време со едноставен стил на фотографии. - Материјал : акрилик, рамка за фотографии со фото магнет - деликатна рамка за слика што треба да се користи за држење на драгоцени фотографии Декоративни рамки за слики. - Компактна големина, рамката за фотографии нема да заземе премногу простор за креативна рамка за фотографии. - Големина : Околу 20.09x0 Десктоп Фото Рамка. Материјал, за долгорочна употреба.

Поврзани производи..