• Свеж
Безжичен пакет на звучникот на Bluetooth Bluetooth со преносен Bluetooth звучник, IPX5 водоотпорен и TWS парнинг за 2 компјутери, со RGB LED светлина и голема батерија за долго време на ?
zoom_in

Безжичен пакет на звучникот на Bluetooth Bluetooth со преносен Bluetooth звучник, IPX5 водоотпорен и TWS парнинг за 2 компјутери, со RGB LED светлина

DEN 639.68

Стока
check Во продавницата

Овој пакет вклучува : (1) Преносен безжичен звучник за безжичен Bluetooth (црна) и (1) преносен безжичен Bluetooth звучник (сина) И двата од овие 2 звучници се IPX5 водоотпорен преносен звучник Blluetooth, е отпорен на прскање, дожд, нежен спреј за вода, совршен за спорт на отворено, возење велосипед, искачување, кампување, пешачење, патување, забава, плажа и така натаму, kindубезни ги забележаа звучниците водоотпорни водоотпорни на звучниците Може да се спротивстави на нежен спреј за вода и прскање, но не може да биде делумно или целосно потопен во вода. И двата од овие 2 звучници се исти долго траење на батеријата, овие Bluetooth звучници со долг век на траење на батеријата, 3000m Ah капацитет за полнење Li-јонска батерија, навистина долго време на игра. Both of these 2 speakers are Bluetooth 5.0, provides greater wireless Range,easy connect with cell phone, iphone,ipad,samsung and other bluetooth devices, 2 piece bluetooth speakers can be TWS pairing with wireless stereo sound,to be real TWS bluetooth Speaker, . И двата од овие 2 звучници се со LED светла RGB, заслепувачки со музика и LED светлото може да се исклучи. Овој пакет вклучува : (1) Преносен безжичен звучник за безжичен Bluetooth (црна) и (1) преносен безжичен Bluetooth звучник (сина). И двата од овие 2 звучници се IPX5 водоотпорен преносен звучник Blluetooth, е отпорен на прскање, дожд, нежен спреј за вода, совршен за спорт на отворено, возење велосипед, искачување, кампување, пешачење, патување, забава, плажа и така натаму, kindубезни ги забележаа звучниците водоотпорни водоотпорни на звучниците Може да се спротивстави на нежен спреј за вода и прскање, но не може да биде делумно или целосно потопен во вода.

Поврзани производи..