• Свеж
SE7ENLINE компатибилен со Clear Huawei Mate Book 13 AMD Case 2020 Пластична тврда обвивка за носење лаптоп за лаптоп за куќиште за Huawei Matebook 13-инчен со кожа на силиконска тастатура, крист?
zoom_in

SE7ENLINE компатибилен со Clear Huawei Mate Book 13 AMD Case 2020 Пластична тврда обвивка за носење лаптоп за лаптоп за куќиште за

DEN 1052.80

Стока
check Во продавницата

Наменето да совршено одговара и да ги заштити сите агли за Huawei Matebook 13 AMD Series 2020 13-инчен лаптоп Не е компатибилен со Mate Book 13 или кој било друг лаптоп Huawei / Non-Huawei. Премиум квалитет на кристално завршување на тврда пластична кутија за свиленкаста мазна Направете го вашиот Matebook Huawei против шок, гребење, правливи и други оштетувања. Корицата на тастатурата Обезбедете целосна заштита за вашата тастатура Huawei Mate Book против прашина, течно истурање (кафе/пиво/млеко), абење на клучеви, загадувачи и многу повеќе. Лесно е да се облече и да се соблече и да се приклучи на полначот, кабелот или слушалките без да се отстрани случајот. Прецизната конструкција и отсекување овозможува целосен пристап до сите пристаништа, карактеристики, копчиња. Крајниот дел е испуштен за безбедно исплата на топлина. Не-лизгачки гумени стапала на аглите на дното одржуваат соодветен простор за вентилација и одржувајте го вашиот Matebook цврсто на место. Наменето да совршено одговара и да ги заштити сите агли за Huawei Matebook 13 AMD Series 2020 13-инчен лаптоп. Не е компатибилен со Mate Book 13 или кој било друг лаптоп Huawei / Non-Huawei. Премиум квалитет на кристално завршување на тврда пластична кутија за свиленкаста мазна Направете го вашиот Matebook Huawei против шок, гребење, правливи и други оштетувања.

Поврзани производи..