• Свеж
Solustre White вентилатор тивок вентилатор тивок вентилатор тивок вентилатор за компјутерски вентилатор RGB MUTE DESKTOP LED ладење вентилатор за осветлување вентилатор 120мм Ви?
zoom_in

Solustre White вентилатор тивок вентилатор тивок вентилатор тивок вентилатор за компјутерски вентилатор RGB MUTE DESKTOP LED

DEN 420.00

Стока
check Во продавницата

Вентилаторот е опремен со 8 парчиња гумена перница, апсорпција на шокови и анти-лизгање, ефикасно ја инхибира резонанцијата на случајот, да го натера вентилаторот да работи повеќе тивко Погоден и практичен, лесен за инсталирање и употреба и брзо дисипација. Кул и стилски изглед, декоративен и креативен, практичен и удобен за употреба. Направено од висококвалитетни и материјали за абење, овој ладилник за компјутер е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Може да се прилагоди со далечински управувач, многу кул и модерен и креативен и уникатен. Опис Измами на високо-квалитетни и абели материјали, овој ладилник за компјутер е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Кул и стилски изглед, декоративен и креативен. Погоден и практичен, лесен за инсталирање и употреба и брзо дисипација на.

Поврзани производи..