• Свеж
Gojiny A3 цртање табла за складирање на табла за складирање, табла за сликање табла заштитна кутија за цртање скицирање на сликарство уметност за патувања за патувања ?
zoom_in

Gojiny A3 цртање табла за складирање на табла за складирање, табла за сликање табла заштитна кутија за цртање скицирање на сликарство уметност

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Направено од високо квалитетен ПВЦ материјал, отпорен на солза и отпорен на абење, здрав и издржлив во употреба Голем капацитет за доволно простор за складирање, погоден за складирање на сите видови датотеки. Едноставен дизајн и мала тежина, лесен за носење и чистење. Совршен за складирање на материјали за сликање и комерцијални документи. Погоден за складирање на табла за сликање, документи, мапа, весник, списание и така натаму. Направено од високо квалитетен ПВЦ материјал, отпорен на солза и отпорен на абење, здрав и издржлив во употреба. Голем капацитет за доволно простор за складирање, погоден за складирање на сите видови датотеки. Едноставен дизајн и мала тежина, лесен за носење и чистење. Совршен за складирање на материјали за сликање и комерцијални документи. Погоден за складирање на табла за сликање, документи, мапа, весник, списание и така натаму. Спецификација : Материјал : Pvcpackage список : 1 x торба за табли за сликање.

Поврзани производи..