• Свеж
Преклопен Држач За Таблети, Дизајн на Преклопување од 4 до 13 инчи Силиконска Подлога Од Алуминиумска Легура Задебелена Основна Таблета Држете Ја Регулираната Виси?
zoom_in

Преклопен Држач За Таблети, Дизајн на Преклопување од 4 до 13 инчи Силиконска Подлога Од Алуминиумска Легура Задебелена Основна Таблета Држете

DEN 259.20

Стока
check Во продавницата

Задебелена Основа : држачот на таблетот има задебелен, зголемен дизајн на основата, кој обезбедува стабилност и е погоден за работа во удобна положба долго време Дизајн На преклопување : држачот на телефонот што може да се преклопи може целосно да се преклопи во големина на торба за лесно складирање и носење и може да се користи со доверба. Регулирана Висина : преносливиот држач за телефон е со регулиран агол на горната шарка и регулирана висина на долната шарка за да ги задоволи вашите дневни потреби. Алуминиумска Легура : држачот за таблети е изработен од целиот материјал од легура на алуминиум, кој е отпорен на абење и издржлив. Силиконска Подлога : држачот за таблети што се преклопува има силиконска подлога и гумен материјал, што спречува лизгање и гребење на таблетот. Задебелена Основа : држачот на таблетот има задебелен, зголемен дизајн на основата, кој обезбедува стабилност и е погоден за работа во удобна положба долго време. Дизајн На преклопување : држачот на телефонот што може да се преклопи може целосно да се преклопи во големина на торба за лесно складирање и носење и може да се користи со доверба. Регулирана Висина : преносливиот држач за телефон е со регулиран агол на горната шарка и регулирана висина на долната шарка за да ги задоволи вашите дневни потреби. Алуминиумска Легура : држачот за таблети е изработен од целиот материјал од легура на алуминиум, кој е отпорен на абење и издржлив. Силиконска Подлога : држачот за таблети што се преклопува има силиконска подлога и гумен материјал, што спречува лизгање и гребење на таблетот. Задебелена Основа : држачот на таблетот има задебелен, зголемен дизајн на основата, кој обезбедува стабилност и е погоден за работа во удобна положба долго време2.

Item Type:
 Tablet Stand
Material:
Aluminum Alloy
Suitable For:
4 to 13in Mobile Phones and Tablets
Type:
Folding
Package List:
1 x Tablet Stand :

Поврзани производи..