• Свеж
Покрив за потпирање на глава за дишење на ZFAZF, што не е ткаени потпирач за потпирачи за глава за масажа за масажа на главата за покривање на салонот за салони за сало?
zoom_in

Покрив за потпирање на глава за дишење на ZFAZF, што не е ткаени потпирач за потпирачи за глава за масажа за масажа на главата

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Материјал : Покривот за перница за масажа за масажа е изработена од неткаен материјал, кој е мек, удобен и здрав и нежно се грижи за вашата кожа Безбедно е да се користи, има добра пропустливост на воздухот, е близу до лицето и е безбеден за употреба. Можете да го користите со доверба. Отворање во средина за непречено дишење : 15,74*15,74 инчи и 15,74*19,68 инчи се достапни во две димензии. Постои отворен дизајн во средината на капакот, и има различни форми, така што главата на клиентот може да се постави на отворот и дишењето е мазно. Функција : Содржи 100 парчиња капаци за перница за масажа за масажа. Овие капаци за перници за кревети за масажа се дизајнирани да ги заштитат масите за масажа, столчињата и спа -креветите за време на масажата. Тие се дефинитивно добар избор за салони за убавина и бањи. Применливи прилики : Може да опфати какви било влошки на лицето што ги користат масарите, акупунктуристи, бањи, салони, продавници за тетоважи, итн. Услуга по продажбата : Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме слободно кажете ни. Ние сме тука да ветиме дека ќе обезбедиме задоволителна услуга. Се надевам дека имате добар шопинг. Материјал : Покривот за перница за масажа за масажа е изработена од неткаен материјал, кој е мек, удобен и здрав и нежно се грижи за вашата кожа. Безбедно е да се користи, има добра пропустливост на воздухот, е близу до лицето и е безбеден за употреба. Можете да го користите со доверба. Отворање во средина за непречено дишење : 15,74*15,74 инчи и 15,74*19,68 инчи се достапни во две димензии. Постои отворен дизајн во средината на капакот, и има различни форми, така што главата на клиентот може да се постави на отворот и дишењето е мазно. Функција : Содржи 100 парчиња капаци за перница за масажа за масажа. Овие капаци за перници за кревети за масажа се дизајнирани да ги заштитат масите за масажа, столчињата и спа -креветите за време на масажата.

color:
White
Material:
non-woven fabric
Quantity:
100 sheets
Size:
Length about 40*50cm (15.7*19.68inch) or 40*40cm (15.7*15.7inch), two sizes are available
Shape:
round hole
feature:
Light weight, easy to carry and use:
The design with a hole in the middle allows the customer's head to lie flat on the hole and breathe smoothly.:
Applicable places and leisure crowds, leisure and entertainment places, beauty massage clubs, etc.:
The package includes:
100 pieces of disposable headrest covers:
notes:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of the product may be slightly different from the picture.:
As manual measurement is different, please allow a slight size difference. :

Поврзани производи..